Site icon TLIFE

Άννα: “Έκανε σχέση με την κολλητή μου. Πώς να το χειριστώ;”

Γεια σας!

Είμαι 28 χρόνων και με την κολλητή μου κάνουμε παρέα από τα 15 μας. Εμένα εδώ και πολλά χρόνια μου άρεσε ένα παιδί με το οποίο όμως ποτέ δεν είχε γίνει κάτι. Τον γνωρίζαμε και οι δύο. Με τα χρόνια έγινε φίλος μας. Όχι κολλητός, αλλά είχαμε επικοινωνία και μερικές φορές βγαίναμε.

Πάντα όμως μου άρεσε. Και πάντα φλέρταρα μαζί του με έναν τρόπο. Εκείνος ήταν κυρίως φιλικός μαζί μου και να σας πω την αλήθεια νομίζω πως του άρεσε πολύ η κολλητή μου.

Έκανα διάφορες σχέσεις στη ζωή μου, όπως κι αυτός, αλλά πάντα υπήρχε αυτός στο μυαλό μου. Τα χρόνια πέρασαν, χώρισε από μια μεγάλη σοβαρή σχέση που είχε και έκανε σχέση με την κολλητή μου.

Μόλις το έμαθα, μόλις μου το είπαν, η αλήθεια είναι πως από τη μία χάρηκα γιατί πραγματικά ταιριάζουν μεταξύ τους, αλλά από την άλλη ένιωσα μια αμηχανία για την όλη κατάσταση.

Θέλω να είμαι αντικειμενική. Σκέφτομαι ότι δεν υπήρχε περίπτωση να γίνει κάτι μεταξύ μας και αυτό είχε γίνει σαφές τόσα χρόνια. Όμως νιώθω λίγο περίεργα. Και όταν βγαίνουμε οι τρεις μας και τους βλέπω τόσο ευτυχισμένους χαίρομαι, αλλά για να είμαι ειλικρινής ζηλεύω και λίγο.

Ποια είναι η γνώμη σας; Πως να το χειριστώ; Είμαι υπερβολική που με ενοχλεί λίγο;

Άννα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr