Site icon TLIFE

Άννα: “Ερωτεύτηκα και τα τίναξα όλα στον αέρα…”

Κορίτσια χρειάζομαι τις συμβουλές σας.

Μέχρι πέρυσι τον Ιανουάριο ήμουνα σε μία μακροχρόνια σχέση (8 χρόνια). Συζούσαμε και προσπαθούσαμε να στρώσουν λίγο τα οικονομικά μας για να παντρευτούμε. Αγαπιόμασταν, αλλά η σχέση με τα χρόνια είχε βαλτώσει, είχε ρουτινιάσει και τον τελευταίο καιρό είχαν ξεκινήσει οι καβγάδες.

Εγώ σε εκείνη τη φάση γνώρισα κάποιον. Να μην σας τα πολυλογώ, ερωτεύτηκα και τα τίναξα όλα στον αέρα. Ο πρώην σύντροφός μου προσπάθησε να με κρατήσει, κάναμε πολλές συζητήσεις, αλλά εγώ ήμουν αποφασισμένη και ανένδοτη. Μέσα σε λίγες μέρες έφυγα από το σπίτι και πήγα να μείνω στο σπίτι του νέου μου συντρόφου.

Από το καλοκαίρι άρχισα να νιώθω περίεργα και να αναπολώ και να σκέφτομαι όλα αυτά που είχα. Δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο θέμα με τον τωρινό μου σύντροφο, αλλά νιώθω ότι δεν με καλύπτει και θέλω να γυρίσω.

Ξέρω ότι ο πρώην μου δεν έχει προχωρήσει και από την ελάχιστη επικοινωνία που έχουμε πια καταλαβαίνω ότι υπάρχει ελπίδα να με δεχτεί πίσω. Ξέρω ότι θα με πείτε επιπόλαιη, ξέρω φέρθηκα ανώριμα, αλλά τον τελευταίο καιρό πιέζομαι πολύ και δεν αντέχω. Θέλω να γυρίσω.

Τι να κάνω; Πιστεύετε ότι μπορεί να λειτουργήσει ξανά αυτή η σχέση;

Άννα


ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr