Site icon TLIFE

Άννα: “Φοβάμαι μην έχει γίνει κάτι άλλο με καμιά άλλη εκεί που είναι…”

Γεια σας!
Θα ήθελα να σας πω κι εγώ τη δική μου ιστορία

Με λένε Άννα, είμαι 18 χρόνων κι έχω σχέση με ένα παιδί σχεδόν τρεις μήνες. Τον αγαπάω πάρα πολύ και με αγαπάει κι αυτός. Όμως από εκείνη τη μέρα που τα φτιάξαμε μετά από τρεις βδομάδες έφυγε για στρατό. Αλλά δεν θέλαμε να χωρίσουμε και αποφασίσαμε να είμαστε μαζί.

Τον πρώτο μήνα που ήταν στο στρατό ήμασταν πάρα πολύ καλά. Μετά όμως έφυγε εκτός Ελλάδας κι από τότε νομίζω πως κάτι έχει αλλάξει.

Μπορεί να φταίει κιόλας που δεν μπορούμε να μιλάμε ούτε από το τηλέφωνο, αλλά ούτε από μηνύματα και μόνο μέσω facebook όποτε μπορεί να μπαίνει. Γενικά όταν μιλάμε νιώθω πως κάτι έχει αλλάξει από την πλευρά του, πως δεν αισθάνεται έτσι όπως αισθανόταν στην αρχή, πως είναι απόμακρος και πως γενικά είναι διαφορετικός, δηλαδή δεν μου μιλάει γλυκά και ωραία κι άμα το κάνει, το κάνει σπάνια.

Όλα αυτά τα έχω πει και στον ίδιο και μου είπε πως δεν ισχύουν και πως με αγαπάει. Αλλά εγώ δεν ξέρω… Φοβάμαι μην έχει γίνει κάτι άλλο με καμιά άλλη εκεί που είναι και για αυτό να είναι έτσι, να έχει αλλάξει η συμπεριφορά του… Αλλά μπορεί και πάλι όλα αυτά να είναι απλά η ιδέα μου.

Θα ήθελα πολύ να ακούσω τη γνώμη σας…

Υ.Γ. Σε λίγες βδομάδες θα πάρει άδεια και σκέφτομαι να του πάρω ένα δωράκι τι μου προτείνετε;

Άννα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr