Site icon TLIFE

Άννα: “Μου ανακοίνωσε ότι φεύγει διακοπές με τους φίλους του…”

Γεια σας κορίτσια!
Χρειάζομαι τη βοήθειά σας σε κάτι που προέκυψε αυτές τις μέρες και με έχει στεναχωρήσει, αλλά και εκνευρίσει πολύ.

Είμαι σε μία σχέση από τον περασμένο Σεπτέμβριο. Τα πράγματα ομολογώ ήταν ανέκαθεν λίγο περίεργα. Ξεκινήσαμε κάνοντας μόνο σεξ, δεν βγαίναμε καθόλου μαζί και σιγά σιγά, από τα Χριστούγεννα και μετά, εκείνος άρχισε να “μαλακώνει”.

Κοιμόμουνα σπίτι του, γνώρισα τους γονείς του, τους φίλους του, έγινε πιο τρυφερός μαζί μου, αλλά συνέχιζε να αποφεύγει να κυκλοφορούμε μαζί έξω. Πηγαίναμε σπάνια για κανέναν καφέ κι αυτό όχι στα μέρη που συνήθως συχνάζει.

Τους τελευταίους δύο μήνες τα πράγματα είχαν αλλάξει ριζικά. Αρχίσαμε να βγαίνουμε, να μένω περισσότερες μέρες σπίτι του και γενικά να μου συμπεριφέρεται σαν να είμαι το κορίτσι του. Μέχρι που λίγες μέρες πριν μου ανακοίνωσε ότι φεύγει διακοπές με τους φίλους του.

Κι όταν του είπα ότι πίστευα ότι θα πάμε μαζί, μου απάντησε: “Πώς σου πέρασε αυτό από το μυαλό; Ως τι θα πάμε διακοπές μαζί;” Έμεινα να τον κοιτάω αποσβολωμένη. Δεν ήξερα τι πρέπει να κάνω. Να βάλω τα κλάματα, να τον βρίσω. Δεν απάντησα τίποτα. Συνεχίσαμε το βράδυ σαν να μην τρέχει τίποτα, αν και μέσα μου ήμουν ένα κουρέλι.

Τώρα πλησιάζουν οι μέρες για να φύγει. Θα πάνε στο σπίτι που έχει ένας φίλος σε κάποιο παραθαλάσσιο μέρος. Δεν κρατάει καν τα προσχήματα μπροστά μου. Είναι κατενθουσιασμένος. Να σημειώσω εδώ ότι κανένας από τους φίλους του δεν έχει σοβαρή σχέση.

Δεν ξέρω τι να κάνω… Νιώθω πάρα πολύ χάλια. Νιώθω προδομένη. Δεν έχω καν κέφι να πάω διακοπές με τους φίλους μου. Τι να κάνω;

Άννα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr