Site icon TLIFE

Άννα: “Όσες γνωριμίες έκανα ή έμεναν γνωριμίες ή κατέληγαν στο κρεβάτι και μετά τίποτα”

Καλησπέρα!

Είμαι στα όριά μου και είπα να δοκιμάσω να γράψω κι εδώ μήπως και βρω μια λύση…

Είμαι μόνη μου εδώ και πάρα πολύ καιρό. Πριν τρία χρόνια είχα μια σχέση, τελείωσε κι από τότε τίποτα. Όσες γνωριμίες έκανα ή έμεναν γνωριμίες ή κατέληγαν στο κρεβάτι και μετά τίποτα.

Δεν ξέρω τι φταίει. Ούτε πιεστική είμαι, ούτε ενοχλητική, ούτε και το αντίθετο -αδιάφορη δηλαδή. Θα κρατήσω τα προσχήματα, θα στείλω κάποιο μήνυμα αν ο άλλος δεν στείλει (μετά το σεξ), αλλά κάπου εκεί τελειώνουν όλα. Είτε δεν μου απαντάνε είτε μου απαντάνε με υπεκφυγές. Το θέμα είναι ότι δεν ξαναβρισκόμαστε.

Πέρασα φάση που σκεφτόμουν ότι οι άντρες σήμερα έχουν χαλάσει εντελώς και το μόνο που θέλουν είναι να σε ρίξουν στο κρεβάτι. Από την άλλη όμως έχω πολλές φίλες και γνωστές που έχουν σχέση ή έκαναν όσο εγώ ζω αυτά που σας περιγράφω.

Δεν ντύνομαι προκλητικά, δεν έχω έντονη συμπεριφορά. Σας το λέω για να μην νομίσετε ότι η εμφάνισή μου είναι αυτή που φταίει. Είμαι ένα μέτριο θα έλεγα κορίτσι, κανονικό (ούτε πολύ χαμηλών τόνων, ούτε κραυγαλέα) και όλα, αυτά τα τρία χρόνια, μου πάνε στραβά.

Δεν ξέρω τι να κάνω. Όλη αυτή η κατάσταση με έχει ρίξει πολύ.

Εσείς τι λέτε; Τι με συμβουλεύετε;

Άννα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr