Site icon TLIFE

Άννα: “Πιστεύετε ότι παίζει ρόλο το ότι είμαι ήδη σε αυτή την ηλικία παντρεμένη-χωρισμένη;”

Καλησπέρα!

Είμαι 26 ετών και πριν ένα χρόνο χώρισα με τον σύζυγό μου. Ο γάμος μας κράτησε μόλις ένα χρόνο και ήμασταν μαζί συνολικά τέσσερα χρόνια.

Στις αρχές ήμασταν πάρα πολύ ερωτευμένοι, περνούσαμε πάρα πολύ ωραία αλλά από τη στιγμή που παντρευτήκαμε όλα άλλαξαν, όλα βάρυναν και μπήκαν σε μια καθημερινότητα χωρίς κανένα ενδιαφέρον. Ευτυχώς δεν κάναμε παιδιά.

Είμαι πολύ νέα για να κλειστώ σε ένα σπίτι και έπειτα από πολύ σκέψη αποφάσισα να χωρίσω. Το θέμα μου όμως τώρα είναι ότι δεν ξέρω από που να το ξαναπιάσω, από πού να ξαναρχίσω τη ζωή μου.

Οι φίλες μου -όσες μου απόμειναν δηλαδή, γιατί εγώ είχα απομακρυνθεί- είναι όλες σε σχέσεις κι εγώ ξαφνικά μόνη μου. Οι φίλοι που συναναστρεφόμουν κυρίως τον τελευταίο καιρό ήταν του συζύγου μου και δεν θέλω να έχω και ιδιαίτερες επαφές μαζί τους. Στη δουλειά, στην οποία είμαι αρκετά χρόνια, κανένα ενδιαφέρον και καμία κοπέλα που να ταιριάζουμε. Οπότε όπως καταλαβαίνετε δεν πολυβγαίνω, αλλά και όταν βγαίνω δεν συμβαίνει και κάτι συνταρακτικό.

Με όσους έχει τύχει να γνωρίσω και να φλερτάρω βλέπω ότι δεν ενδιαφέρονται για σχέση, αλλά για κάτι πιο εφήμερο. Πιστεύετε ότι παίζει ρόλο το ότι είμαι ήδη σε αυτήν την ηλικία παντρεμένη-χωρισμένη; Πιστεύετε ότι είναι κάτι που λειτουργεί αρνητικά;

Δεν ξέρω. Έχω αρχίσει να προβληματίζομαι… Και η ζωή μου σίγουρα δεν είναι όπως την είχα φανταστεί πριν χωρίσω.

Άννα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr