Site icon TLIFE

Άννα: “Πώς να φερθώ από εδώ και πέρα; Να περιμένω να με ψάξει, να περιμένω να βρεθούμε έξω πάλι;”

Το πρόβλημα μου εν ολίγοις είναι το ότι δεν ξέρω αν θέλει να κάνει κάτι πιο σοβαρό μαζί μου ή απλώς ένα “φάσωμα”…

Γνώρισα ένα παιδί πριν δύο εβδομάδες περίπου. Είναι φοιτητής στην Κομοτηνή, όπου σπουδάζω κι εγώ και ένα χρόνο μικρότερος μου! Στην αρχή κοιταζόμασταν, μετά πήγα στο μαγαζί του όπου δουλεύει για καφέ, μετά ξαναπήγα εκεί με την κοινή μας φίλη για να γνωριστούμε.

Και όλα κύλησαν ομαλά. Ήταν πολύ άνετος, φιλικός, με πλησίαζε! Κάποια στιγμή βρεθήκαμε και οι δύο σε ένα club και όπως προχωρούσα (δεν τον είχα δει) με σκουντάει, φιλιόμαστε (όχι στο στόμα) πολύ εγκάρδια και κρατιόμασταν κανένα πεντάλεπτο με τα κεφάλια κολλητά (μύτη-μύτη που λένε) και με αγκάλιαζε!

Ξαφνιάστηκα ευχάριστα γιατί γνωριζόμασταν το πολύ μία εβδομάδα! Ε, μετά ξαναπήγα στο μαγαζί του, πάλι διαχυτικός και αμήχανος συνάμα και το αποκορύφωμα έγινε την προηγούμενη Παρασκευή που βρεθήκαμε πάλι έξω!

Με βλέπει, μετά από πολύ ώρα όμως παίρνει τον κολλητό του κι έρχεται και κάθεται στην παρέα μας!!! Και εκεί που χορεύαμε κάποια στιγμή με κολλάει στον τοίχο και άρχισε να με φιλάει στον λαιμό, να με χαιδεύει αλλά δεν φιληθήκαμε!!!

Ούτε εγώ έκανα κίνηση! Απλά δεν ξέρω πως να φερθώ από εδώ και πέρα… Αdd στο face τον έκανα εγώ ενώ ήξερε ποια είμαι και δεν με έκανε (και το λέω αυτό διότι στην κοινή μας φίλη πατούσε like μόνο όταν ήμουν κι εγώ σε αυτά που ανέβαζε,πουθενά αλλού δεν της πατούσε).

Στο μαγαζί του συνεχίζω να πηγαίνω, αλλά ούτε έχει κάνει νύξη να πάρει τον αριθμό μου, ούτε να βγούμε οι δυο μας!!! Όμως κάθε φορά που συναντιόμαστε είναι πολύ διαχυτικός και η συμπεριφορά του είναι πολύ διαφορετική από αυτήν στις φίλες μου!

Πώς να φερθώ από εδώ και πέρα; Τώρα έχουμε μία εβδομάδα να βρεθούμε γιατί λείπαμε και οι δύο. Να περιμένω να με ψάξει, να περιμένω να βρεθούμε έξω πάλι ή να πάω πάλι στο μαγαζί του; Βασικά τι θέλει;

Άννα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr