Site icon TLIFE

Anna: “Τι φταίω και μου έχει βγει το όνομα;”

Γεια σας!
Θέλω να σας πω κι εγώ για κάτι που με απασχολεί τον τελευταίο καιρό…

Έχω μια σχέση εδώ και ενάμιση χρόνο. Όταν τα πρωτοφτιάξαμε είχαμε κολλήσει ο ένας με τον άλλο για κανένα τρίμηνο, σε σημείο που δεν πολυβγαίναμε με την παρέα του φίλου μου, αλλά μέναμε σπίτι ή κάναμε άλλα πράγματα που μου πρότεινε ο φίλος μου.

Ο ίδιος έλεγε ότι περνούσε πολύ καλά γιατί είχε ένα χρόνο χωρίς προηγούμενη σχέση (αλλά κι εγώ το ίδιο καλά περνούσα). Κι ενώ εγώ του έλεγα τότε να βγαίνουμε πιο πολύ με την παρέα του για να μην τους ξεχνάμε, αυτός δεν ήθελε ή βαριότανε και προτιμούσε να κάνουμε πράγματα μαζί.

Τα λέω αυτά για να καταλάβετε ότι δεν είναι κάτι που επεδίωκα εγώ, ήταν και δική του κυρίως απόφαση. Ωστόσο, η παρέα του δυσανασχετούσε, έλεγαν ότι δεν τον βλέπουν. Έπειτα ο φίλος μου δεν πήγαινε και σε κάτι “men only” μαζώξεις που είχανε κάθε Παρασκευή και αυτό τους δυσαρεστούσε όλο και περισσότερο.

Αλλά ήταν, το ξανατονίζω, δική του επιλογή, γιατί εγώ του έλεγα να πηγαίνει και μόνος του για να μην μας κράζουν ότι δεν βγαίνουμε ή ότι δεν τον βλέπουν. Και ο ίδιος δεν πήγαινε. Έλεγε ότι περνάει πολύ καλά μαζί μου και ότι δεν θέλει να πηγαίνει.

Το πρόβλημά μου είναι ότι πλέον, τόσο καιρό μετά, κάποια άτομα από την παρέα αυτή έχουν ενοχληθεί και εδώ και 9 μήνες δεν μας παίρνουν πλέον να βγούμε με το πρόσχημα ότι άμα θέλουμε να τους ψάξουμε εμείς. Μαθαίνουμε από άλλους στην παρέα που μας καλούν ότι θα βγούνε κι έτσι πάμε κι εμείς 1-2 φορές την εβδομάδα.

Επίσης μου έχει βγει κι εμένα το όνομα ότι και καλά δεν αφήνω τον φίλο μου να βγαίνει κλπ. κλπ. Ξέχασα να πω ότι το διάστημα που τα έχουμε ο φίλος μου έκοψε και το κάπνισμα αλλά όλοι νομίζουν ότι το έκανε γιατί εγώ τον πίεσα. Ο ίδιος λέει ότι θα το έκανε κάποια στιγμή οπότε αποφάσισε να το κάνει τώρα. Και όντως δεν τον έχω δει να καπνίζει. Έχει πουλήσει κι από μόνος του κάτι πακέτα τσιγάρα που είχε.

Γενικότερα, πριν τα φτιάξουμε ο φίλος μου έκανε πολύ παρέα με ένα κεντρικό ζευγάρι αυτής της παρέας. Έβγαιναν συχνά, κάθε βδομάδα όντας φοιτητές. Το ζευγάρι αυτό όταν τα φτιάξαμε δεν το περίμενε (είχαν μια ροπή προς το κουτσομπολιό και ήθελαν να μαθαίνουν ποιος κάνει τι και με ποια και να προξενεύουν άτομα από φιλικούς κύκλους).

Αλλά δεν έδειξαν και να δυσαρεστούνται. Ούτε όμως επεδίωξαν πέρα από μία φορά να ξαναβρεθούμε σαν ζευγάρια. Μας καλούσαν τους πρώτους τρεις μήνες αλλά εμείς ήμασταν στα μέλια. Ίσως και να βαρέθηκαν οι άνθρωποι να περιμένουν, αλλά και πάλι δεν είναι και πολύ σωστή συμπεριφορά αυτή, έτσι δεν είναι;

Α, επίσης, όποτε μας καλούσε αυτή η παρέα μπορούσε μόνο μια συγκεκριμένη ώρα για καφέ τη βδομάδα. Κάθε βδομάδα δηλαδή, επειδή έβγαιναν αυτοί από παλιά για καφέ στις 2 και το είχανε έτσι δεδομένο, δεν γινόταν να πάμε λίγο αργότερα ή λίγο νωρίτερα ή έστω σε κάποιο άλλο στέκι (συνέχεια στα Starbucks).

Πηγαίναμε 1-2 φορές, αλλά επειδή κι εμένα δεν με βόλευε πάντα αυτό και οι ίδιοι δεν ήταν ευέλικτοι αν δεν μπορούσαμε να πάμε, μας έλεγαν κι από πάνω γιατί δεν ήρθαμε.

Ο φίλος μου δεν ανησυχεί. Και μου λέει ότι απλά θέλουνε να μας βλέπουν περισσότερο, αλλά τους θεωρεί και λίγο κουτσομπόληδες και ανακατώστρες και δεν θέλει πολλά πολλά (δικά του λόγια!). Επίσης πιστεύει ότι τους πείραζει που κάνουμε δικό μας πρόγραμμα και χάσανε το pet τους (τον ίδιο εννοεί -κι όλα αυτά δικά του λόγια).

Κι ερωτώ εγώ… Τι φταίω και μου έχει βγει το όνομα;

Anna

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr