Annita: “Με θέλει κλεισμένη σε ένα δωμάτιο! Η ζήλια του είναι τόσο μεγάλη που με πιέζει αφόρητα!”

Με θέλει κλεισμένη σε ένα δωμάτιο!!! Η ζήλια του είναι τόσο μεγάλη που με πιέζει αφόρητα!

Είμαστε μαζί τέσσερα χρόνια. Εκείνος είναι 24 ετών, ενώ εγώ 20. Μπορώ να πω ότι τις περισσότερες φορές είμαστε κάτι παραπάνω από καλά μεταξύ μας, ενώ αρκετές από τις φίλες μου θα ήθελαν -από ότι μου λένε- να είχαν την τύχη μου.

Δεν κοιτάει άλλες, κάνει όνειρα για το μέλλον και πάντα μέσα σε αυτά τα όνειρα είμαι κι εγώ. Διασκεδάζουμε, έχουμε κοινές παρέες, είμαστε πολύ καλά σεξουαλικά, έχουμε ίδια γούστα σε πολλά πράγματα και τα μοιραζόμαστε όλα.

Το πρόβλημα ξεκινάει από αυτόν και τις ανασφάλειές του πάντα. Είναι μέρες που με πιέζει και με αγχώνει πολύ! Μου βγάζει ότι έχω γκόμενο στη σχολή, ενώ είναι κι αυτός εκεί και είμαστε μαζί.

Δεν μπορώ τις περισσότερες φορές να πάω μόνη μου με φίλη μου για καφέ, αν δεν μπορεί αυτός, γιατί πάντα μου χαλάει τη διάθεση λέγοντάς μου ότι όλοι θα με φλερτάρουν και δεν ξέρει αν θα έχει διάθεση μετά να με δει.

Αρκετές φορές δεν μπορώ να πάω να δω ούτε τον πατέρα μου, αν δεν μπορεί να έρθει κι αυτός με την δικαιολογία ότι θα πάμε αύριο για να είναι κι εκείνος. Ξέρω ότι πιστεύει πως μπορεί να μην πάω στον πατέρα μου, αλλά σε γκόμενο!

Γενικά, είναι ανασφαλής και το βγάζει σε μένα και με πνίγει. Είναι δυνατόν να είμαστε 24 ώρες μαζι; Αυτό θέλει και μου το λέει και οκ!!!

Είναι ωραίο να μην έχει χάσει το ενδιαφέρον του για μένα μετά από 4 χρόνια σχέσης, αλλά υπάρχει κι ένα μέτρο θεωρώ. Είμαστε δύο ξεχωριστά άτομα που πορευόμαστε μαζί, όχι σιαμαία!

Του τα έχω εξηγήσει πολλές φορές όλα αυτά, με καλό και με κακό τρόπο, αλλά πάντα τα ρίχνει όλα σε μένα. Η ψυχολογία του αλλάζει διαρκώς. Μία είναι όλα μια χαρά και την άλλη είναι γκρινιάρης και κακομαθημένος. Πάντα εγώ υποχωρώ και πάντα περνάει το δικό του, γιατί έτσι έχει μάθει.

Πώς μπορώ να το αλλάξω αυτό; Τον αγαπάω πάρα πολύ και του είμαι πιστή, αλλά ώρες ώρες γίνεται σαν μπέμπης. Ζητάει διαρκώς επιβεβαίωση ότι τον αγαπάω. Με θέλει μόνο δικιά του 24 ώρες. Δεν είναι εφικτό όμως. Έχω και οικογένεια και φίλους που καμιά φορά θέλω να τους βλέπω μόνη μου.

Κι όταν θα πιάσω δουλειά, τι θα συμβεί; Ξέρω πως δεν θα θέλει να λείπω από κοντά του τόσες ώρες. Εγώ όμως θέλω να είμαι ανεξάρτητη κι όχι να κορνιζάρω το δίπλωμά μου και να τον περιμένω σαν καλή νοικοκυρά στο σπίτι!

Το άλλο που κάνει είναι ότι κριτικάρει εύκολα τους ανθρώπους και τους παρεξηγεί ακόμα κι από μία κίνησή τους. Έπειτα, ίσως αλλάξει γνώμη και τους συμπαθήσει, αλλά αν δει κάτι που του “ξινίσει” πάλι δεν τους συμπαθεί.

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι έχει τα πάνω του και τα κάτω του πολύ εύκολα και παρεξηγεί συνήθως τα πάντα. Όταν είναι στα πάνω του είναι χρυσό παιδί, όταν έχει τις στραβές του, θέλω να βρω τη δύναμη και να του πω: “άντε γεια!”

Αγάπα τον άλλον με τα ελαττώματά του, όμως, δεν λένε; Έλα που αυτός μου βρίσκει όλο ελαττώματα όταν είναι στα κάτω του και νιώθω ότι χάνω χρόνο μαζί του.

Είμαι τόσο μπερδεμένη και παράλληλα ερωτευμένη μαζί του.

Βοήθεια κορίτσια και αγόρια μου! Ζητώ τη γνώμη σας. Είχατε βρεθεί σε καμιά παρόμοια κατάσταση; Μήπως χρειάζεται έναν ψυχολόγο για να τα βρει με τον εαυτό του;

Annita

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. ΛΟΙΠΟΝ,SORRY ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ,ΠΩΣ ΝΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑΝ ΨΥΧΟΛΟΓΟ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΘΕΜΑ..ΕΤΣΙ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΙΟ ΜΙΚΡΗ ΖΗΛΕΥΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ!ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΜΟΥ ΞΕΠΕΡΑΣΤΗΚΑΝ ΟΧΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΧΑΛΑΡΗ ΠΙΟ ΑΝΕΤΗ ΓΕΝΙΚΑ.ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΤΟΥ ΤΟ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΑ ΤΟΥ.

  2. Αννίτα μου δεν ξέρω αν θα βγώ σωστή αλλά νομίζω πως αν θέλεις να κάνεις καριέρα αυτός δεν είναι ο άντρας που θα σε στηρίξει!! Αν σε κλείνει από τώρα στο σπίτι όταν παντρευτείτε να είσαι σιγουρη ότι θα κάνει χειρότερα. Είναι ξεκάθαρο ότι δε προκείται να δεχτεί να λείπεις καθημερινά για ώρες, να έχεις συνεργάτες, επαφη με κόσμο. Σκεψου αν μπορείς να γίνεις η γυναικα που θέλει κ αποφασισε. Δε νομίζω να αλλάξει εκείνος.

  3. Ψυχολόγο σίγουρα χρειάζεται, αλλά πρέπει να παραδεχτεί ότι έχει πρόβλημα για να το κάνει, οι άντρες συνήθως είναι εγωιστές, άρα εσύ δεν μπορείς να κάνεις τίποτα γι αυτό. Δεν ξέρω πως συνεχίzεις και έχεις σχέση μαζί του, είσαι ερωτευμένη βέβαια αλλά για μένα πρέπει να ακούσεις και την λογική. Αν νομίζεις ότι θα αλλάξει κάνεις μέγα λάθος.

  4. agaphth mou annita mono ton titlo diabasa k den mphka kan sthn diadikasia tou keimenou.ena exw na pw…k esu gia ola auta ti kaneis??? exw barethei na milame gia gunaikes gennhmenes thumata.anti na kathesai k na grapseis edw tha htan kalutero na ta mazeves k na efeuges apo authn thn sxesh ki mhn ksexnas pws emeis epitrepoume na mas sumperiferontai etsi se oles tis sxeseis.eite prwsopikes epaggelmatikes k outw kathekshs.bges ap’olh auth thn katastash pou nomizw pws den sou aksizei.kala xristougenna k euxomai to 2011 na kleiseis autun thn ekremothta. ;))))

  5. sugnwmh ksexasa na anaferw oti den uparxei agaph otan kapoios sou sumperiferete me auton ton tropo.agaph shmainei prwton sevomai ektimaw pairnaw kala k epeita erxete h agaph k menei k aksizei!!!!kapoios pou den sevete kapoion den tou ferete me auton ton tropo.koinws ksekola koritsaki mou giati DEN SOU AKSIZEI.thelw na grapsw tosa akoma alla dusthxws denxw xrono.euxomai ta kalutera k kales giortes :)))

  6. ΑΝΝΙΤΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΑ 16 ΣΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ. ΠΛΕΟΝ ΕΙΣΑΙ 20 ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΖΕΙΣ. ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΙ ΕΠΕΙΤΑ, ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΕΣΕΝΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ……ΔΛΔ, ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΑΝΕΧΕΣΑΙ ΤΗΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ, ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΟΥ. ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΙΕΣΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ ΕΥΑΛΛΩΤΗ ΝΑ ΥΠΟΚΥΨΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΑΠΙΣΤΙΑ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ Η ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ, ΓΑΛΗΝΗ & ΗΡΕΜΙΑ. ΟΤΑΝ ΑΓΑΠΑΜΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΔΕΝ ΤΟΝ ΦΥΛΑΚΙΖΟΥΜΕ. ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΦΟΒΟ. ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΥΤΟ ΕΙΣΑΙ, ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΗ ΣΧΕΣΗ, ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΗ ΣΤΟ ΦΟΒΟ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΔΩΣΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΣΧΗΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΝΕΥΡΙΣΕΙΣ. ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΝΑ ΤΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΣΑΝ ΚΑΝΑΡΙΝΙ ΣΕ ΧΡΥΣΟ ΚΛΟΥΒΙ……ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑ ΑΦΗΝΕΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ…..ΚΙ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΣΤΑ ΑΦΗΝΕΙ…..ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΔΕΟΝΤΟΣ ΚΤΗΤΙΚΟΣ ΚΙ ΕΓΩΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. Η ΖΗΛΕΙΑ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ….ΟΣΟ ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΝΤΡΟΛΑΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΖΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΚΑΙ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ, ΤΟΤΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΔΙΠΛΑ Σ’ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ? ΔΕΝ ΓΙΑΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΑΝΝΙΤΑ ΜΟΥ. ΗΔΗ ΤΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΠΑΝΩ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ…….ΣΚΕΨΟΥ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΟΥ ΠΙΑΣΕΙ Ο ΜΑΝΑΒΗΣ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ……..ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΘΑ ΣΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ….ΟΤΙ ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΑΤΑΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΑΒΗ……ΚΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ…….ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΙ ΟΙ 2 ΤΟΝ ΜΠΕΛΑ ΣΑΣ…….ΔΗΛΑΔΗ Η ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΟΡΦΗ? ΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ? Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΒΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΟΡΦΗ ΒΙΑΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ…..ΕΣΥ Θ’ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙΣ, ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ…..Η ΕΤΣΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΟΜΙΖΕΙ……ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΙΣΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΥΠΑΡΞΗ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ!!!!!! ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΖΗΣΕ ΤΗ ΝΙΟΤΗ ΣΟΥ!!!!!!!!!!! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙΣ…..ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΧΕΣΗ ΣΟΥ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ, ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΕΙΤΕ ΚΑΚΗ…….Η ΖΗΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΤΡΩΕΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ ΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!……..ΠΡΟΣΕΧΕ!!!!!!!!!

  7. Παναγια μου λες και το εγραψα εγω αισθανομαι!σε καταλαβαινω απολυτα!Πριν 2 χρονια περιπου γνωρισα ενα παιδι κ μετα απο λιγους μηνες εκανε ακριβως τα ιδια!Ακριβως!Στην αρχη δεν μπορουσα να το διαχειριστω, τον επιβεβαιωνα συνεχεια, του εδειχνα τι νιωθω κ συνηθως εκανα την κοτα.Με παταγε κανονικοτατα κ εγω δεν το καταλαβαινα, ειχα απομακρυνθει απο ολους τους φιλους μου. Ωσπου μια μερα ξεσπασα, δεν αντεχα αλλο, του τα ειπα χυμα και τσουβαλατα!Αντεδρασε λιγακι αλλα πιο πολυ ειχε μεινει αναυδος, ειδε μια αλλη κοπελα μπροστα του που εχει αποψη. Ηταν πολυ δυσκολο να αλλαξει και φυσικα δεν αλλαξε μεσα σε μια μερα.Με μεγαλη προσπαθεια μαζι του μπορεσε και το ξεπερασε.Ειναι αλλος ανθρωπος τωρα!Αλλα σε μενα ηταν η ανασφαλεια του πρωτου καιρου επειδη δεν με ηξερε και αργοτερα με εμπιστευθηκε!Δεν καταλαβαινω γιατι το αγορι σου ειναι μετα απο 4 χρονια ετσι..Και κατι αλλο σημαντικο..Ετσι ηταν απο την αρχη βρε κοπελα μου?Και πως αντεχεις?Θελει παντως γερο ταρακουνημα οτι θα σε χασει για να δει τα πραγματα αλλιως. Στην τελικη εισαι μαζι του. αρα τον θες..γιατι να τον κερατωσεις????Πες του τα ολα αυτα!Ηρεμα.Εισαι ανθρωπος κι εχεις μια ζωη.Δεν θα ζησεις καταπιεσμενη για καποιον αλλον.Η θα το καταλαβει..αλλιως δεν σ’αγαπαει πραγματικα αλλα εγωιστικα!Ειχα φρικαρει κι εγω τελειως ημουν ετοιμη να χωρισω αλλα επειδη ημουν πολυ ερωτευμενη ειπα να τον βοηθησω να αλλαξει!κ το εκανε!Ειναι και στον ανθρωπο βλεπεις!Παντως ολο αυτο οντως ξεκιναει απο μεσα του δεν φταις εσυ.Εχει ανασφαλειες που ισως ξεκινανε κι απο την παιδικη ηλικια…

  8. ΚΟΠΕΛΙΑ, ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΣΟΥ ΛΕΩ: ΜΑΚΡΙΑ. Ο ΤΥΠΟΣ ΕΧΕΙ ΨΥΧΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΕΣΥ:1. ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΛΛΑΞΕΙΣ, 2. ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ -ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ- ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΣΕ ΨΥΧΟΠΑΘΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΕ ΘΑ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ. 3. ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ: ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΚΙ ΕΠΕΙΤΑ ΕΣΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΑ ΧΑΠΙΑ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ “ΦΡΕΣΚΑ”. ΜΑΚΡΙΑ.!!!!!!!!

  9. sumfwnw apoluta me thn eirhnh….perasa k egw paromoia katastash kai to apotelesma??? hmoun 17 k eftasa 28 k twra ksupnhsa…mhn perasoune agaph mou ta xronia sou giati egw exw an k arghsa na sunhditopoihsw ola auta doksa ton theo exw k mia oikonomikh anesh pou den xreiazomai na psaxnomai twra…. ksupana oso einai nwris.me agaph!!!

  10. Πρόσεξε μην τυχόν όλο αυτο που σου συβαίνει ξεφύγει τελείως από τα όρια της λογικής.Μιλησε μαζι του και διεκδικησε την ελευθερία σου.Αν τον δεισ όμως ανένδοτο κ ότι συνεχίζει τα ίδια φυγε .εισαι παρα πολυ μικρή κ έχεισ όλα τα χρόνια μπροστάσου να βρεισ εναν άνθρωπο σωστο να πορευθέιτε μαζί.Αν μείνεις σε αυτη την κατάσταση θα αρρωστησεισ ψυχικά.Δεν θα αντεξεισ.Και να θυμασαι οτι οι άνθρωποι δεν αλλάζουν εύκολα.εχεις να αντιμετωπίσεισ πολλα ζόρια ακόμα στη ζωή.Να βρεισ δουλειά , αργοτερα να δημιουργησεις οικογένεια.Νόμιζεις ο τι θα έχεισ αντοχες για μια ζωή να ασχολείσαι με τις ανασφάλειες του?Πρέπει να σε στηρίζει κ οχι να σε καταπιέζει.

  11. Θα συμφωνησω με τα αλλα κοριτσια, μην το επιτρεπεις αυτο στον εαυτο σου. Αν δεν δωσεις εσυ αξια σε σενα δεν θα σου δωσει κανεις. Αν απο τωρα ειναι ετσι τι θα ακολουθησει?
    Βαλε ορια, αν τα δεχτει κ αλλαξει πραγματικα καλως, αλλιως σηκω φυγε!
    Ευχομαι ο,τι καλυτερο για σενα!

  12. Κοριτσι μου, γιατι εισαι ακομα μαζι του? Δεν καταλαβαινω ορισμενες γυναικες! Τραβατε με κ ας κλαιω… Η ζωη ειναι μια, φροντισε να τη ζησεις ομορφα.

  13. annita mou pistepse me kanenas antras den aksizei na mhn pernas esu kala,na piezesai kai na stenoxwriesai…..den eisai kthma tou…..gi’auto fuge oso einai nwris….exw na sou anaferw polla paradeigmata an thes apo files mou h gnwstes mou pou exoun kataluksei sthn katastrofh apo tetoious res….kserw oti einai duskolo alla argotera tha einai polu pio duskolo…..kai pistepse me einai para,para polu duskolo na allaksei….apla oi res den skeftontai oti oso perissotero piezoun tis gunaikes aftes antidroun meta polu pio entona….h apopsh mou einai fuge oso einai nwris….sou aksizei kati polu kalutero….

  14. η παθολογικη ζηλια ειναι ενδειξη ανασφαλειας.. προφανως ο φιλος σου ειναι ανασφαλης.. μαθε να εισαι ανεξαρτητη μεσα στη σχεση.. αν εισαι ανεξαρτητη και δεν ακους ουτε υποκιπτεις στις ζηλιες του, τοτε θα σταματησει να ζηλευει.. σε μια σχεση πρεπει να υπαρχει ανεξαρτησια και εμπιστοσυνη!

  15. tha sto pw xuma……dwstou to mpoulou,giati alliws den se vlepw kala,ginontai polla eglimata pathous……………..fuge…..exoume thn idia hlikia lkai idia istoria…..egw apallaxthka edw kai ena xrono………kai akomh paw sto psixologo…

  16. Koritsia kai egw ta idia travousa! eimaste 3 xronia mazi k 4 mines twra ta pragmata einai ligo kalutera. epiasa douleia sto magazi mias koinis mas filis kai niwthei pio aneta gia to xwro ergasias kai tous sunergates..etsi loipon k auto pou panta ithela kanw alla k ekeinos exei iremisei ligaki.. alla to kalo einai oti exei iremisei kai sta upoloipa themata zilias.
    gi’ auto, an ton agapas kane ligaki upomoni, katalabe ton, eksigise tou, kai ola siga siga tha ta katafaireis! bima-bima, arga kai stathera xwris na ton agxoneis kai sto telos den tha katalavei kan ti ginete.! aaa, kai kalo tha itan na pate mazi s’ena psixologo na milisete! tha aisthantheitai amesws polu kalutera (dokimasmeno)!! arkei na uparxei agapi kai na pernate kala…euxomai ta kalutera..

  17. κοριτσακι μου φυγε μακρια οσο ειναι νωρις ο τυπος θα σε ”πνιγει” καθημερινα φυγε…….

  18. πραγματικά νιώθω σα να διάβασα τη δική μου ιστορία…..ήμουν και εγώ με έναν τέτοιο τύπο που ορκιζόταν ότι ήμουν η ζωή του, με ήθελε μόνο για εκείνον.μου έλεγε μην βγαίνεις με παρέες που έχουν αγόρια γιατί αυτοί μπορούν να είναι μαζί σου ενώ εγώ οχι (είχαμε και σχέση εξ αποστάσεως)…γίνονταν ομηρικοί καβγάδες επί του θέματος δηλαδή όπως και για πολλά όμοια ζητήματα…ε να μην τα πολυλογώ στο τέλος με παράτησε για μια άλλη και εδώ και 4 χρόνια μια χαρά περνάει τη ζωή του…γιατί πολύ απλά τώρα πια η ζωή του δεν είμαι εγώ!!!!και εγώ έμεινα άδεια γιατί είχε φροντίσει να με ξεκόψει από τους πάντες και να με κάνει να νιώθω ότι αυτός είναι η ζωή μου….

  19. Κοπελα μ δεν μπορεσα καν να διαβασω την ιστορια σου.. μονο απο τον τιτλο καταλαβα περι τινος προκειται κ θα σου πω μονο αυτο: αν σεβεσαι πραγματικα τον εαυτο σου παρατα τον και φυγε..οταν καταλαβεις οτι εκανες το σωστο,θα ευγνωμονεις τον εαυτο σου..ειναι τυρρανικο και απανθρωπο να σε καταπιεζει ετσι.μονο αυτο εχω να πω..γτ εχεις κ μια προσωπικοτητα!

  20. geia sas exw steilei kai egw thn istoria mou.mhpws kserete pote tha dhmosieutei?

  21. ανωριμο νεο παιδι με ανασφαλειες.και μα καταφερει να τις ξεπερασει δεν θα ειναι μαζι σου…ετσι παει δυστυχως .εσυ ρωτα τον εαυτο σου…ποσα χρονια θα χασει ακομα ?????

  22. Jesus! xwrise ton prin na einaia arga

  23. otan enas antrwpos s agapei pragmatika se sevete kiolas… o tupos den agapaei esena! agapaei ton eauto tou, kai den mporei na antimetwpisei tis skepseis tou . g auto anti na palepsei na allaksei sou leei apla na katseis spiti … xwrise ton.. den uparxei periptwsi na allaksei meta apo 4 xronia . auta ta ksekoveis apo thn arxi , meta to xaneis to paixnidi …. katalavainw oti einai polu eukolo na sou leme xwrise ton, oles mas pisteuoume oti sth thesi sou tha eixame hdh xwrisei … kserw omws poso duskolo einai na to kaneis …. kai pws me ena s agapw pou sou leei esi tha thes na guriseis .. kai pada tha pisteueis pws tha allaksei … alla pistepse me DEN THA ALLAKSEI !!! sto lew apo proswpiki empeiria..! twra eimai me ena paidi edw kai 2 xronia kai otan tou lew, paw gia kafe me tis files mou, mou leei : kardoula mu kala na peraseis.. KAI MONO POU TO AKOUW NIWTHW EYXTYXISMENI… sou euxomai na to niwseis k esi ….

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

Read More

And More