Site icon TLIFE

AnonymousGirl: “Θέλω να τον πιάσω όταν βρεθεί η ευκαιρία και να του μιλήσω. Όμως δεν ξερω τι να του πω”

Καλησπέρα!

Θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας σχετικά με μια κατάσταση που δεν λέει να τελειώσει…

Γνώρισα φέτος στο σχολείο ένα αγόρι με το οποίο ταιριάζουμε σε πολλά πράγματα.Υπήρξε γρήγορα έλξη μεταξύ μας και φτάσαμε να μιλάμε πολύ με μηνύματα στις αρχές της σχολικής χρονιάς.

Μάλιστα μου εκμυστηρεύθηκε κάποια πράγματα για εκείνον, με εμπιστεύτηκε και γενικώς φαινόταν ότι με ήθελε αρκετά. Όμως μέχρι τα χριστούγεννα τα πράγματα άλλαξαν… Προσπαθούσε να την πει ο ένας στον άλλον αρχικά σα φλερτ μέσα στην τάξη και στο τέλος επειδή εγώ είχα νευριάσει που δεν μου φερόταν για ένα διάστημα καλά τον ακύρωσα μπροστά σε όλους…

Μετά τις διακοπές δεν μιλούσε σε κανέναν, με αγνοούσε, ανέβαζε τραγουδια στο fb που έδειχναν ότι πληγώθηκε και δεν μιλήσαμε για καιρό από τότε.

Τα έφτιαξε με μία άλλη κοπέλα για δύο βδομάδες και την έγραφε συνέχεια. Δεν της μιλούσε καν.

Μετά από αυτό σιγά σιγά μιλούσαμε τυπικά και από τότε τον έπιανα να με κοιτάζει αρκετά συχνά και να προσπαθεί να με κάνει να ζηλέψω. Πέρασαν κάποιοι μήνες και τώρα τα πράγματα είναι καλύτερα.

Μιλάμε με περισσότερη άνεση και φλερτάρουμε κάποιες φορές, όμως το πρόβλημα είναι ότι δεν αντέχω άλλο αυτήν την κατάσταση… να με κοιτάει και να γυρίζει από την άλλη όταν τον πιάνω και να μη γίνεται τίποτα τόσο καιρό.

Πραγματικά θέλω να τον πιάσω όταν βρεθεί η ευκαιρία και να του μιλήσω. Όμως δεν ξερω τι να του πω. Μου αρέσει αλλά δεν ξέρω αν θα παραδεχθεί και αυτός το ίδιο. Τι να κάνω; Δεν θέλω να τελειώσει η χρονιά και να μην έχουμε ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

AnonymousGirl

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr