Site icon TLIFE

Άντα: “Ξύπνησα το πρωί σχεδόν ερωτευμένη ξανά…”

Γεια σας!
Θα ήθελα να σας πω κι εγώ την ιστορία μου…

Μέχρι και πριν κάτι μήνες είχα κόλλημα με έναν τύπο. Ενώ φλερτάραμε, η ιστορία δεν οδηγούσε πουθενά. Κάτι μηνύματα, κάτι συναντήσεις σε κοινές παρέες (ποτέ μόνοι μας) και πολλές υποσχέσεις που δεν τήρησε ποτέ. Ούτε καν για έναν καφέ δεν βγήκαμε οι δυο μας.

Όπως καταλαβαίνετε κάποια στιγμή το πήρα απόφαση και μάζεψα το μυαλό μου. Σταμάτησα να ασχολούμαι. Δυσκολεύτηκα, η αλήθεια είναι, αλλά με τον καιρό, τα κατάφερα. Κάπου εκεί, γνώρισα κάποιον άλλον με τον οποίο βγαίνω τους τελευταίους δύο μήνες και το πράγμα τσουλάει όμορφα.

Κι εκεί που έπινα τον καφέ μου αμέριμνη με κάτι φίλες μου… τσουπ… μήνυμα. Από τον τύπο που σας έλεγα στην αρχή. Χάρηκα, δεν μπορώ να πω. Και απάντησα, μετά από αρκετή ώρα, χαλαρή τύπου. Μου ζήτησε να βρεθούμε, απάντησα διπλωματικά -ότι δεν μπορώ αυτές τις μέρες γιατί είμαι πιεσμένη με τη δουλειά, κάποια άλλη μέρα αν είναι, και ο διάλογος σταμάτησε εκεί. Πήρα τα πάνω μου, το συζήτησα με τις φίλες μου, γέλασα με το αντρικό παράλογο -που σε θυμούνται όταν εσύ τους έχεις ξεχάσει, και πήγα σπίτι μου.

Εκεί άρχισε το πρόβλημα. Το μυαλό μου άρχισε να λειτουργεί σιγά σιγά υπέρ του. Μέχρι να πέσω για ύπνο τον σκεφτόμουν ασταμάτητα. Ξύπνησα το πρωί σχεδόν ξανά ερωτευμένη. Και δεν ξέρω τι να κάνω…

Να το αφήσω να μου περάσει ξανά; Θα μου περάσει, τώρα που ξέρω ότι έκανε κίνηση; Με είχε ταλαιπωρήσει αρκετούς μήνες αυτή η ιστορία και τελικά δεν έγινε και τίποτα. Από την άλλη, είμαι σε μία σχέση, που περνάω καλά. Δεν κόβω φλέβες, αλλά είμαι καλά.

Θα ήθελα τη γνώμη σας, μήπως και με βοηθήσει να καταλάβω τι πραγματικά θέλω…

Ευχαριστώ,
Άντα

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr