Site icon TLIFE

Αντέλα: “Το θέμα όμως είναι ότι τον διεκδικεί και η κολλητή μου…”

Μου αρέσει ένα παιδί από τη σχολή. Μιλάμε αρκετά και από κοντά και στο facebook. Έχουμε βγει και κάνα δυο φορές παρέα μεγάλη χωρίς να γίνει τίποτα.

Πιστεύω πως τον ενδιαφέρω σαν κοπέλα γιατί διαφορετικά δεν θα μου μίλαγε και ειδικά από μόνος του. Γελάει με τα αστεία μου, με ρωτάει πράγματα για να με γνωρίσει καλύτερα αλλά η αλήθεια είναι πως δεν έχει εκδηλωθεί παραπάνω.

Δεν μου έχει πει για παράδειγμα μέχρι στιγμής να βγούμε μόνοι μας αλλά ίσως να μην του έχω δείξει και εγώ με τον τρόπο μου ότι μ’ αρέσει. Μπορεί να νομίζει ότι τον βλέπω φιλικά.

Το θέμα όμως είναι ότι τον διεκδικεί και η κολλητή μου, με την οποία είμαστε στην ίδια σχολή. Της έχω πει ότι μου αρέσει, έχει πει “οκ καλός είναι” αλλά όποτε τον βλέπει πάει και χώνεται.

Με διακόπτει όταν του μιλάω για να μιλήσει αυτή, έχει ένα χαζογκομενίστικο ύφος όταν τον κοιτάζει και με τη στάση της δείχνει ότι τον φλερτάρει. Με νευριάζει πολύ κάθε φορά γιατί της έχω εξηγήσει ότι μου αρέσει.

Αν τον γουστάρει να έρθει να μου το πει στα ίσια. Με στεναχωρεί βέβαια που μπορεί να χαλάσει η φιλία μας για ένα γκόμενο αλλά θα μου πείτε αν φέρεται έτσι, δεν είναι πραγματική φιλία.

Τι λέτε να κάνω; Να τη ρωτήσω ευθέως αν της αρέσει; Φοβάμαι όμως ότι θα το αρνηθεί και θα μου πει είναι όλα στη φαντασία μου. Και με το αγόρι πώς να φερθώ; Να τον κυνηγήσω παραπάνω;

Κι αν ρε κορίτσια του αρέσει τελικά η κολλητή μου; Εκεί θα στεναχωρηθώ πάρα πολύ… Είμαι σε αδιέξοδο! Βοηθήστε με!

Αντέλα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr