Site icon TLIFE

Ανθή: “Μάλλον τελικά θα το πάρω απόφαση πως θα καταλήξω στο ράφι…”

Καλησπέρα!
Είναι η πρώτη μου φορά που δημοσιεύω μια δική μου ιστορία…

Είμαι 19 χρόνων, φοιτήτρια. Αυτό που με απασχολεί και με στεναχωρεί είναι ότι δεν έχω κάνει ακόμη κάποια σχέση με αγόρι. Απλώς δεν μου έχει συμβεί.

Είμαι όμορφη, προσπαθώ να είμαι φιλική και ευχάριστη, βγαίνω με τη φίλη μου έξω το βράδυ για ποτό και για καφέ και αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι τα αγόρια με κοιτάνε και μάλιστα επίμονα κάποιες φορές, αλλά δεν κάνουν το πρώτο βήμα της γνωριμίας.

Εγώ δεν έχω το θάρρος ακόμη να μιλήσω εγώ πρώτη, ίσως επειδή έχω μείνει ακόμη στην αντίληψη πως πρέπει ο άντρας να είναι ο κυνηγός. Θα σας φέρω ένα παράδειγμα: Στη σχολή μου υπάρχει ένα αγόρι που είναι ένας κούκλος κι αυτός με κοιτάει συνέχεια αλλά δεν έρχεται να μου μιλήσει. Προτιμάει να με κοιτάει μόνο.

Βλέπω κοπέλες που έχουν το αγόρι τους και τους ανεβάζουν τη διάθεση και την αυτοπεποίθηση, ενώ εγώ είμαι μόνη μου. Να πω πως εάν κάποιος δεν με γνωρίσει αληθινά, φαντάζεται το αυτονόητο: πως θα έχω αγόρι.

Μάλλον τελικά θα το πάρω απόφαση πως θα καταλήξω στο ράφι και είμαι τόσο νέα…

Ευχαριστώ για το χρόνο σας,
Ανθή

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr