Site icon TLIFE

Αντιγόνη: “Θέλω πάρα πολύ να ερωτευθώ, αλλά φοβάμαι ότι δεν θα τα καταφέρω ποτέ.”

Γεια σας κορίτσια!

Ονομάζομαι Αντιγόνη και είμαι 21 ετών. Λοιπόν, το θέμα με μένα είναι ότι θέλω πάρα πολύ να ερωτευθώ, αλλά φοβάμαι ότι δεν θα τα καταφέρω ποτέ.

Η μόνη και τελευταία φορά που ένιωσα την καρδιά μου να χτυπάει για κάποιον ήταν πρόπερσι όταν είχα σχέση με έναν τον οποίο ήθελα πάρα πολύ, αλλά στο τέλος με παράτησε χωρίς προφανή λόγο και δεν φέρθηκε και καθόλου ωραία.

Παρόλο λοιπόν που αυτός ο άνθρωπος δεν μου άξιζε, εγώ νιώθω λες και μετά από αυτόν ότι “έκλεισα” ως γυναίκα. Μετά τον χωρισμό μας δηλαδή γνώρισα πάρα πολλούς άντρες, αλλά για κανέναν δεν ένιωσα την παραμικρή ερωτική έλξη.

Ένιωθα και συνεχίζω να νιώθω τελείως άδεια και αδιάφορη μέσα μου. Τους τελευταίους τρεις μήνες μάλιστα έχω σχέση με ένα εξαιρετικό παιδί, το οποίο μου μιλάει και μου φέρεται τέλεια και παρόλο που μου αρέσει εμφανισιακά και τον εκτιμώ πολύ ως άτομο, δεν νιώθω κάτι παραπάνω για αυτόν.

Ναι μεν περνάω καλά μαζί του, αλλά δεν είμαι ερωτευμένη μαζί του. Δεν τον σκέφτομαι, δεν λαχταράω να τον δω. Νιώθω λες και μέσα μου έχω παγώσει. Όχι μόνο για αυτόν αλλά για όλους όσους έχω γνωρίσει το τελευταίο διάστημα. Κάνενας δεν κατάφερε να με συγκινήσει.

Φοβάμαι ότι ο πρώην μου θα μείνει το μεγάλο μου απωθημένο και ότι δεν θα καταφέρω ποτέ να νιώσω κάτι για κάποιον, ενώ θέλω τόσο πολύ να ερωτευθώ, να αφήσω τα παλιά πίσω και να νιώσω και πάλι την καρδιά μου να χτυπάει για κάποιον.

Ώρες ώρες μάλιστα σκέφτομαι ότι ο πρώην μου θα έχει προχωρήσει στη ζωή του με κάποια άλλη και θα είναι πολύ ευτυχισμένος και ερωτευμένος μαζί της, ενώ εγώ δεν έχω κάνει κάποιο βήμα. Ναι μεν έχω βγει με πολλούς μετά από αυτόν, αλλά με κανέναν δεν ένιωσα ό,τι ένιωθα για αυτόν.

Θα ήθελα πολύ να ακούσω τις απόψεις σας.

Αντιγόνη

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr