Site icon TLIFE

Αντωνία: “Αφού είδα αυτά που είδα, του έσπασα το σπίτι κι έφυγα!”

Fotolia

Αγαπητό TLIFE,

Τόσο καιρό διαβάζω τις ιστορίες σου. Ε, είπα σήμερα να σου γράψω κι εγώ τη δικιά μου.
Είμαι 23 ετών. Πριν 8 μήνες είχα γνωρίσει ένα πάρα πολύ καλό παιδί, τον Σ. Βγαίναμε, περνούσαμε καλά… Όλα όμορφα!
Κάναμε σχέση. Και ήταν όντως μια πραγματικά υπέροχη σχέση. Δώρα, λουλούδια, εκδρομές με φίλους, πήγαμε ταξίδι στο εξωτερικό. Νόμιζα ότι ζούσα μια μαγεία. Πραγματικά, ένιωθα τόσο μα τόσο τυχερή.
Πολύ γρήγορα προχώρησαν τα πράγματα. Έμενα σπίτι του, μαγειρεύαμε, μέναμε μαζί… Ξέρω, πολύ γρήγορα και χωρίς να το επιδιώξω εγώ – έλεγε συνέχεια σε όλους: “είναι η γυναίκα της ζωής μου”. Πού να ήξερα;
Ένα πολύ ωραίο πρωί, μου είπε να χωρίσουμε. Δεν είχα καταλάβει φυσικά τίποτα, μιας και δεν φαινόταν να υπάρχει πρόβλημα. Ίσα-ίσα, ήταν μόλις είχαμε γυρίσει από το ταξίδι μας.
Τον παρακάλεσα -μέγα λάθος τώρα που το σκέφτομαι- με κλάμα, με θυμό: “Γιατί να μου το κάνει αυτό;”…. Και τα ξαναβρήκαμε. Και μου υποσχέθηκε ότι δεν θα μου το ξανακάνει αυτό. Μου είπε ότι περνάει μια φάση…
Μια εβδομάδα μετά μου είπε το οριστικό τέλος με τις κλισέ φράσεις: “δεν σου αξίζω”, “δεν είμαι της σχέσης”, “φυσικά και δεν υπάρχει άλλη, εσύ ήσουν η μοναδική για μένα”, “θα ήταν ψέμα ότι υπάρχει άλλη”….
Χωρίσαμε. Δεν δεχόταν κουβέντα. Συν το ότι μου είπε να μείνουμε και φίλοι. Έλιωνα μια βδομάδα. Είχα χάσει 5 κιλά. Έκλαιγα με λυγμούς… Κι όλα αυτά μου τα έκανε πάνω στην εξεταστική, την τελευταία μου εξεταστική που έδινα… Δεν σεβάστηκε ούτε αυτό.
Αλλά έχει χειρότερη συνέχεια! Δύο εβδομάδες μετά την εξεταστική, πήγα σπίτι του να πάρα τα πράγματά μοου. Φυσικά δεν ήταν εκεί, ενώ του είχα πει να με περιμένει… Καθώς μάζευα, είδα στο συρτάρι του καινούρια προφυλακτικά. Είδα και στα σκουπίδια. Βρήκα κορνίζα με μια φωτογραφία μιας άλλης. Και, ω τι τυχαίο, της αφιέρωνε το ίδιο ακριβώς τραγούδι που αφιέρωνε και σε μένα. Κοινότυπος!
Τον πήρα τηλέφωνο να δώσει εξηγήσεις. Του είπα τι βρήκα. Το μόνο που έκανε είναι να πει: “μην με ξαναενοχλήσεις”. Κύριος έτσι;
Ξέχασα να προσθέσω ότι όλο αυτό το διάστημα τον παρακαλούσα να τα ξαναβρούμε, αλλά τίποτα. Ούτε τηλέφωνο δεν με έπαιρνε…
Τέλος πάντων, αφού είδα αυτά που είδα, του έσπασα το σπίτι κι έφυγα. Μικροζημιές! Κακώς φυσικά. Έπρεπε να φύγω κυρία, αλλά δεν άντεξα. Επίσης, έμαθα ότι με απατούσε με άλλες δύο!!
Η μία είναι μια κοπέλα απίστευτης μόρφωσης (μάλλον κάτι τέτοιο ήθελε, γιατί πάντα με θεωρούσε άχρηστη… Επειδή είμαι πέμπτο έτος πτυχίο και δεν έχω δουλειά, ενώ αυτή είναι με μάστερ και τα σχετικά). Και η άλλη μια απλή κοπέλα.
Νομίζω ότι τα έχει με την πρώτη, αλλά υπάρχει και η δεύτερη… Το κακό είναι ότι έχω πληγωθεί πάρα πολύ… Έχασα την αξιοπρέπειά μου. Τον παρακαλούσα, με απάτησε, μου μιλούσε άσχημα… Φέρθηκε απαίσια, ώστε να με ξεφορτωθεί. Με καταρράκωσε.
Ξέρω ότι δεν γυρίζει πια… Και δεν είμαι σίγουρη αν θέλω… Αλλά για το μόνο που είμαι σίγουρη είναι ότι κάθε μέρα πονάω απίστευτα, γιατί με μείωσε με ό, τι μου έκανε.
Το κακό είναι ότι είμαστε στην ίδια πόλη και τον βλέπω συνέχεια. Είναι κάτι που δεν το αντέχω. Σκέφτομαι σοβαρά να αλλάξω και πόλη….
Αντωνία

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr