Antonia: “Όλη μέρα κλαίω και τρώω. Στο κρεβάτι τη βγάζω όλη μέρα. Θέλω τη βοήθειά σας”

Πριν τέσσερις μέρες χώρισα και είμαι χάλια. Δεν είναι η πρώτη φορά -έχουμε χωρίσει και τα έχουμε ξαναβρεί αρκετές φορές.

Όλη μέρα κλαίω και τρώω. Δεν έχω όρεξη. Στο κρεβάτι τη βγάζω όλη μέρα. Θέλω τη βοήθειά σας.

Τον τελευταίο καιρό μαλώναμε πολύ συχνά. Ήμασταν δύο χρόνια μαζί και γενικά έχει αλλάξει πολύ προς το καλύτερο.

Υπάρχει όμως κάτι που δεν μπορεί να το αλλάξει με τίποτα και είναι ο λόγος που μαλώνουμε. Δεν θέλει να φοράω φορέματα, φούστες και γενικά οτιδήποτε μπορεί να φανεί προκλητικό στους άλλους.

Γενικά, δεν θέλει να με κοιτάνε και να λένε διάφορα. Τι να κάνω; Να κάνω προσπάθεια να τα ξαναβρώ ή όχι; Τον αγαπάω πολύ και το πηγαίναμε σοβαρά. Αλλά……

Antonia

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. koritsi mou katalavaino ti pernas…einai pathologika ziliaris o proin sou..an den thes na isete kai afou eisai xalia tote tha prepei na to sizitisete..rotise ton pos niothei ti einai auto pou ton kanei na feretai etsi kai prospathise na kaneis ipoiseis tha prepei omos na kanei kai autos..oxi se esi nai se ola kai autos tipota..kali tixi..boithise ton na katalavei kai pos niotheis kai esi…

  2. Όχι να μην τα ξαναβρείς μαζί του γιατί μια παροιμία λέει : Ο λύκος το τρίχωμα το αλλάζει αλλά όχι και το χούι του. Ποιος είναι αυτός που προσπαθεί να σε βάλει σε καλούπια; ʼρα δεν σε σέβεται και φαντάσου να παντρευόσασταν κιόλας μπορεί να έτρωγες και μερικές σφαλιάρες. Φύγε μακριά όσο είναι καιρός και θα δεις αργότερα πόσο δίκιο έχω που νομίζω στα λένε και άλλοι. Αυτοί οι άνθρωποι δεν αλλάζουν ποτέ! Βγάζουν όλη την ανασφάλειά τους επάνω σε κάτι άτομα άβουλα. Σκέψου το μέλλον μόνο αυτό σου λέω είμαι 37 και έχω περάσει τέτοιες ανώμαλες καταστάσεις. Σήμερα σου απαγορεύει αυτό αύριο σίγουρα θα είναι κάτι άλλο. Σκέψου ώριμα. Καλή τύχη

  3. Κάθεσαι και κλαις για έναν άνθρωπο που δεν μπορεί να σε δεχτεί όπως είσαι!σήμερα δεν θέλει φούστες!αύριο?να καθεσαι όλη μέρα σπίτι μήπως σε κοιτάξει ο μανάβης?εκείνος θέλει βοήθεια και εσύ να βρεις κάποιον άλλο!μακροπρόθεσμα αυτές οι συμεριφορές οδηγούν σε πολύ άσχημες καταστασεις!

  4. Να σου πω τι να κάνεις. Να σηκωθείς από το κρεβάτι και να πας έξω και να ζήσεις και να γνωρίσεις έναν άντρα που δεν είναι κομπλεξικός. Γιατί, πίστεψέ με, τον κομπλεξικό, μωρέ και Μπραν Πητ να είναι, δεν τον αντέχει κανείς. Τον άντρα να τον διαλέγεις και όχι να τον επιλέγεις, για να μη βρεθείς να τραβάς τα μαλλιά σου. Επίσης, αν ποτέ απογοητευτείς πάλι ερωτικά, σε συμβουλεύω να το ρίξεις στο τρέξιμο και όχι στο φαί. Πίστεψέ με, είναι αποδοτικότερο!

  5. Αν το θέμα σας είναι μόνο οι φούστες τότε δεν ειναι σοβαρό. Διορθώνεται. ʼλλα δεν διορθώνονται…

  6. Παράτα τον τον κομπλεξικό κ μη στεναχωριέσαι κούκλα μου! Τέτοιοι άνθρωποι όσο περνάει ο καιρός χειρότεροι γίνονται…

  7. κλάψε κλάψε και μετά σήκω. μη γυρίσεις πίσω. όπoυ βλέπεις κομπλεξικά άτομα να τρέχεις χιλιόμετρα μακριά. κ γω στην ίδια ακριβώς φάση είμαι, χώρισα από παθολογικά ζηλιάρη ενώ ήμουν τρελά ερωτευμένη κ ναι μεν που κ που είμαι χάλια αλλά η αίσθηση ελευθερίας κ αυτή η ηρεμία που νιώθω δε συγκρινεται με τιποτα!!!!αν κάτι είναι σωστό είναι από την αρχή, αλλαγές δε γίνονται στους ανθρώπους.

  8. Δεν αλλαζουμε για κανεναν παρα μονο για τον ιδιο μας τον εαυτο,εαν κατι σε χαλαει για την παρτη σου και μονο κ μετα για ολους τους αλλους.αυτο που εχεις να κανεις ειναι να βγεις σταδιακα με παρεες εξω οχι για να την πεσεις στον πρωτο τυχοντα και να ξεδωσεις αλλα για να δεις ποσο πιο ομορφα θα περνας και χωρις αυτον και μαλιστα ισως κ συνειδητοποιησεις οτι κρυβεις μεσα σου δυναμη χωρις να χρειαζεται να σε “καλουπιαζει” κανεις.αγαπαμε τον αλλο γι αυτο που ειναι κ οχι γι αυτο που εμεις θελαμε να ειναι.σκεψου τα…η ζωη δε θελει τελικα τοοοσες θυσιες…περναει και δε ζουμε αυτα που εμεις θελουμε.το χεις προσπαθησει και δεν εδεσε και τις προηγουμενες φορες.τι αλλο θελεις να πειστεις?6 χρονια ημουν με τον συντροφο μου και ανεχομουν το βρωμοστομα του καθε φορα που ειχε τις κλειστες του,αργησα πολυ αλλα καταλαβα οτι δεν αξιζω τετοιας συμπεριφορας και το παλευω.μπορεις να καταφερεις πολλα!αρκει να πιστεψεις στον εαυτο σου!!!

  9. ΤΙ ΑΓΑΠΑΣ ΒΡΕ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ???? ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΩΜΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΧΑΛΙΑ ??? Η ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΝΤΗ ΦΟΥΣΤΑ ? ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ, ΣΤΟ 1800 ???? Ο ΤΥΠΟΣ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΑΝΕΚΤΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ (ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΤΡΑΒΑΓΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ) ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ…..—-ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ —-ΑΝΤΙ ΝΑ ΧΑΡΕΙΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΟΘΗΚΕ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΞΕΚΟΨΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΒΡΕΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΛΑΙΣ ΤΗ ΜΟΙΡΑ ΣΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ…..—-ΣΥΝΕΛΘΕ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ !!!!! ΑΣΕ ΤΑ ΚΡΕΒΒΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ , ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΚΡΥΟ ΜΠΑΝΙΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ—ΒΡΕΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ—ΝΤΥΣΟΥ , ΣΤΟΛΙΣΟΥ , ΒΓΕΣ ΕΞΩ ΝΑ ΓΛΕΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ….ΕΧΑΣΕΣ ΤΟ “ΚΕΛΕΠΟΥΡΙ” ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΚΛΑΙΣ…….ΑΜ ΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΑΒΑΤΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ….ΣΥΝΕΛΘΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ !!! — ΚΟΙΤΑΞΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΧΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ ΒΛΑΚΑ —-

  10. Κορίτσι μου είσαι θύμα. Σύνελθε, βάλε ένα μινάκι και βγες έξω να διασκεδάσεις.

  11. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,
    ΕΙΜΑΙ 37 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ, ΣΥΝΟΜΗΛΙΚΟ ΜΟΥ, , ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ. ΕΙΧΑΜΕ ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΤΕΙ, ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣΑΜΕ, ΟΤΑΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΟΤΙ ΦΛΕΡΤΑΡΕΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ, ΣΤΟ FACEBOOK. ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑΒΡΗΚΑΜΕ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΩ, ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΑΨΕ ΠΟΤΕ, ΝΑ ΦΛΕΡΤΑΡΕΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ. ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΧΩΡΙΣΩ ΟΡΙΣΤΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΖΗΣΩ ΜΑΚΡΥΑ ΤΟΥ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?? ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ, Η ΝΑ ΦΥΓΩ?

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More