Site icon TLIFE

Αρετή: “Κάθε φορά που βγαίνω με τις φίλες μου με πιέζει να έρθει μαζί μας”

Καλησπέρα και από μένα!

Έχω ένα πρόβλημα που πραγματικά δεν ξέρω πως να το αντιμετωπίσω! Τα τελευταία 2 χρόνια έχω σχέση με ένα αγόρι πολύ μεγαλύτερό μου. Τον αγαπάω και με αγαπάει, αλλά κάποιες φορές νιώθω ότι καταπιέζομαι.

Ενώ στην αρχή που τον γνώρισα ήταν κοινωνικός, εξωστρεφής και με πολλούς φίλους, πλέον έχει φτάσει στο σημείο να μην μιλάει με κανέναν και να είναι μονίμως “γαντζωμένος” πάνω μου. Δεν βγαίνει έξω από το σπίτι με κανέναν άλλον παρά μόνο με μένα. Και σαν να μην έφτανε αυτό, κάθε φορά που βγαίνω με τις φίλες μου με πιέζει να έρθει μαζί μας. Φυσικά και δεν το επιτρέπω αυτό, με αποτέλεσμα μετά να μου κρατάει μούτρα για μέρες.

Δεν ξέρω τι να κάνω! Νιώθω ότι έχει αλλάξει τελείως από τότε που τον γνώρισα. Δεν είναι ο ίδιος άνθρωπος. Έτσι όπως έχει εξελιχθεί καταστρέφει και τον εαυτό του και τη σχέση μας…

Να του μιλήσω; Και αν ναι, πως να του το φέρω για να μην τον στεναχωρήσω;

Αρετή


ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr