Site icon TLIFE

Αρετή: “Νιώθω άσχημα όταν ζητάω χρήματα από το σύντροφό μου”.

Καλησπέρα κορίτσια!

Ονομάζομαι Αρετή και είμαι 26 χρονών. Τον τελευταίο χρόνο έχω σχέση με έναν άντρα 10 χρόνια μεγαλύτερό μου. Η διαφορά ηλικίας δεν μας εμπόδισε να είμαστε μαζί, ούτε δημιούργησε πρόβλημα στη σχέση μας.

Τους τελευταίους 3 μήνες, με δική μου πρωτοβουλία, ξεκίνησα να πηγαίνω τα προσωπικά μου αντικείμενα σπίτι του, με αποτέλεσμα να συγκατοικήσουμε. Εκείνος στην αρχή έδειχνε ότι δεν είχε πρόβλημα με αυτό και δεν μου έλεγε κάτι. Τον τελευταίο καιρό όμως μου τη λέει συνέχεια για αυτό το θέμα και μου πετάει υπονοούμενα ότι σκοπός μου ήταν να φύγω από το σπίτι μου γιατί δεν ήθελα να μένω άλλο με τους δικούς μου. Με τους οποίους -το ξέρει- δεν έχω και τις καλύτερες σχέσεις. Όμως, ο λόγος που το έκανα αυτό δεν είναι οι γονείς μου. Αλήθεια. Ήθελα να είμαι απλά κοντά του.

Υπάρχει και ένα άλλο αρνητικό. Λόγω του ότι δεν έχω βρει κάποια δουλειά, δεν μπορώ να βοηθάω οικονομικά στο σπίτι. Νιώθω άσχημα όταν ζητάω χρήματα από το σύντροφό μου, αλλά δεν μπορώ να κάνω και κάτι άλλο.

Νιώθω ότι καταστρέφω τη σχέση μου και δεν θέλω. Είμαι ερωτευμένη μαζί του. Αναγνωρίζω ότι έχω κάνει λάθη αλλά πως να συμπεριφερθώ από εδώ και πέρα; Δεν μου είναι εύκολο να φύγω από το σπίτι του!

Αρετή


ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr