Site icon TLIFE

Αργυρώ: “Ήταν σαφές ότι φλέρταρε το σύντροφό μου…”

Γεια σας!
Έχω κι εγώ ένα πρόβλημα και δεν ξέρω πως να το χειριστώ…

Εδώ και δύο χρόνια κάνω παρέα με ένα κορίτσι. Είμαστε πολύ καλές φίλες και όλα καλά. Μέχρι που έκανα σχέση. Δεν είχε τύχει να γνωριστούν αυτοί οι δύο, γιατί ή θα έβγαινα με το σύντροφό μου ή με τη φίλη μου. Απέφευγα η αλήθεια είναι κιόλας να γνωρίσει τους φίλους μου μέχρι να νιώσω ότι αυτή η σχέση έχει “δέσει”. Διαφορετικά ποιος ο λόγος;

Στην πρώτη κοινή συνάντηση λοιπόν όπου ήμασταν και οι τρεις, είδα μια πλευρά της φίλης μου που δεν είχα δει ποτέ. Ήταν προκλητική, μιλούσε χυδαία και ήταν σαφές ότι φλέρταρε τον σύντροφό μου. Εκνευρίστηκα, προβληματίστηκα, αλλά δεν είπα τίποτα.

Από τότε, έχουμε βγει άλλες δύο φορές με το σύντροφό μου και τη φίλη μου (τη μία φορά μεγάλη παρέα), και η συμπεριφορά της είναι απαράδεκτη. Λέει πράγματα που ούτε καν είχα διανοηθεί ότι θα ξεστομίζει. Τόσο καιρό κάναμε παρέα, βγαίναμε οι δυο μας, ποτέ δεν είχα δει αυτήν τη “φθηνή” θα πω πλευρά της.

Τι πιστεύετε ότι πρέπει να κάνω; Πιστεύω ότι της έδωσα τις ευκαιρίες της και θέλω πραγματικά να την εξαφανίσω από τη ζωή μου, να την κόψω εντελώς. Οι άλλοι φίλοι μου όμως επιμένουν ότι πρέπει να της μιλήσω.

Τι με συμβουλεύετε;

Ευχαριστώ πολύ,
Αργυρώ

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr