Αργυρώ: “Τι μέλλον μπορεί να έχω με έναν άνθρωπο που έχει δυο παιδιά;”

Καλησπέρα κι από μένα…

Κατάγομαι από ένα χωριό κοντά στα Τρίκαλα, αλλά μένω στην Αθήνα.

Πριν ένα χρόνο σχεδόν, γνώρισα ένα παιδί από εκεί ο οποίος μένει κι αυτός στην Αθήνα και είναι 12 χρόνια μεγαλύτερός μου (εγώ είμαι 25).

Είναι χωρισμένος κι έχει δυο παιδιά. Με φλέρταρε πολύ, όπως κι εγώ. Γνωριστήκαμε, ανταλλάξαμε αριθμούς κι από τότε έχουμε βγει εδώ δύο φορές.

Είναι ξεκάθαρο το ενδιαφέρον του για μένα όμως εγώ έχω κάποιες αναστολές. Πρώτα από όλα τι μέλλον μπορεί να έχω με έναν άνθρωπο που έχει δυο παιδιά και που σημαίνει ότι έχει άλλες προτεραιότητες στη ζωή του.

Είναι και μεγαλύτερός μου. Είμαστε άλλοι κόσμοι. Μου αρέσει πολύ, όμως φοβάμαι κιόλας. Και είναι μια σχέση που αν ξεκινήσει θα είμαστε στα κρυφά στο χωριό μου ειδικά λόγω των παιδιών του και μην ακουστεί κάτι.

Εσείς τι λέτε; Σκέφτομαι παράλογα; Και η διαφορά ηλικίας; Πως το βλέπετε;

Αργυρώ

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Σκέφτεσαι πολύ σωστα. Είναι μια σχέση που θα έχει περισσότερες πίκρες για σένα παρά χαρές. Εχω κάνει παλιότερα κι εγώ σχέση με μεγαλύτερους με παιδιά και ήμουνα πολύ στην απέξω. Δε σου αξίζει κάτι τέτοιο τώρα που είσαι νέα κοπέλα.

  2. Απομακρυνσου πριν νοιώσεις το οτιδήποτε… Ειναι πολυ δυσκολη η κατασταση να εχεις σχεση με καποιον που εχει παιδια.. Το πέρασα για δύο χρόνια και έχασα 2 χρονια δυστυχως απο τη ζωη μου παρολο που τον αγαπούσα… Ειχαμε και εμεις 15 χρονια διαφορα… Θα παρεις πολλες πίκρες απο αυτη τη σχεση ακομα και αν σε αγαπήσει και σε νοιάζεται συνεχεια θα στεναχωριεσαι γιατι τα παιδια του θα ειναι πάνω από ολα και φυσικά αυτό είναι το σωστο και εσυ θα ξερεις οτι είναι σωστο και θα τα κρατας μεσα σου και θα πληγώνεσαι μέχρι που θα ξεσπάσεις και θα τελειώσει… Αυτη είναι η καταληξη τέτοιων σχεσεων δυστυχως… Για μένα βρες κατι που σου αξίζει για την φρεσκάδα και την ηλικία σου!!!

  3. Τρέξε μακριά………….. αυτό σου λέει η εμπειρία που έχω πάνω στο θέμα… όσο και να τον αγαπώ με πληγώνει καθημερινά που έρχομαι δεύτερη….. Ζήσε τη ζωή σου και βρες ένα παλικάρι που θα του είναι άγνωστο το θέμα γάμος και παιδιά… θα το ανακαλύψετε μαζί, αν είναι το τυχερό σου!

  4. ζησε το μεχρι εκει που δεν παει!!δεν εχουν ολοι ευκαιριες να ζησουν τον ερωτα και την αγαπη!!αν δεν κανεις αυτο που θες θα το μετανιωνεις μια ζωη!εκτος και δεν το θες!

  5. λοιπόν έχω ζήσει ακριβώσ την ίδια κατάσταση και μάλιστα στην ίδια ηλικία. τώρα είμαι 31 τότε ήμουν 25 και αυτός 37 με ένα παιδί βέβαια. ένα θα σου πω: πρώτα από όλα πιστεύω ότι το δέσιμο με την πρώην υπάρχει, ό,τι και αν σου λέει. έχουν ένα παιδί μαζί και αυτό θα τουσ δένει για πάντα. δεύτερον, δεν είναι καθόλου σίγουρο αν αυτός θα θέλει να κάνετε παιδιά μαζί στην περίπτωση που εσύ το θελήσεις. αλλά το πιο βασικό είναι η διαφορά ηλικίας…και εγώ δεν την υπολόγισα τότε και το θεωρούσα και πολύ ρομαντικό αλλά δυστυχώσ δεν είναι έτσι. πιστέυω αυτός ψάχνει επιβεβαίωση και ανεβαίνει ψυχολογικά που είναι με μια πιτσιρίκα – αν είσαι και εμφανίσιμη,ένα παραπάνω – αλλά δε νομίζω ότι σε βλέπει σοβαρά…κατά βάθος θα νιώθει κομπλεξικά λόγω της διαφοράσ σασ. εσύ από την άλλη – όπωσ και εγώ – ειναι πιθανό να τον ερωτευτείς, να κολλήσεις και μετά τι; εμένα πάντωσ ο δικός μου παντρεύτηκε τελικά μια άλλη 45 χρονών παρακαλώ και έκαναν και παιδί με εξωσωματική αλλά συνεχίζει τα τσιλιμπουρδίσματα…εγώ του το κοψα. τι να πω; αν θέλεισ ζήστο αλλά να ξέρεις οτι έχει ημερομηνία λήξης. αν μπορείς να κρατήσεις αποστάσεις, οκ…αλλιώσ πρόσεξε μην πληγωθείς! εγώ πάντωσ το ξεπέρασα μετά από κανά 2 χρόνια, βέβαια δε μαφηνε και σε ησυχία..ευτυχώσ τώρα γνώρισα τον άνθρωπό μου…

  6. Το θέμα είναι το τι θες εσύ να κάνεις! Θες μια σχέση ή θες γάμο; Ξεκαθάρισε πρώτα το τι πραγματικά επιθυμείς και όποια και να είναι η απόφασή σου θα είναι αποκλειστικά δική σου! Σου μιλάω από την πλευρά του άνδρα που έχει παιδιά και ηλικία 42 ετών. Όποια απόφαση και να πάρεις υπερασπίσου την σθεναρά! Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να σου υποδείξει τι θα κάνεις στην προσωπική σου ζωή και με ποιόν θα αποφασίσεις να είσαι ή όχι! Και να θυμάσαι μόνο οι πεθαμένοι δεν κάνουν λάθη και τα “λάθη” είναι που φέρνουν τον άνθρωπο αντιμέτωπο με τα πάθη και τις αδυναμίες του για να αποκτάει εμπειρία και να γίνεται δυνατότερος και σοφότερος! Όλα μπορείς να τα αγοράσεις εκτός από την εμπειρία! Και σιγά το πράγμα: ο άνθρωπος είναι χωρισμένος και όχι έγγαμος για να ντρέπεσαι και να φοβάσαι! Τα παιδιά είναι παιδιά και η προσωπική ζωή είναι προσωπική ζωή! Σε κάθε περίπτωση εσύ αποφασίζεις!!!

  7. Koita3e poreis na apori4eis to gegonos na eisai mz t, h mporeis na dokimaseis k an s aresi proas. E3alou pos mporoume emeis na s ka8orisoume to mellon s. Esy 8a to ka8oriseis apo moni s Argyro. Anyway, e3alou sxesi 8a exeis esy mz t, ta paidia ti se pirazoun. Anapti3e thn sxesi t mz t…k an ola pan kalo kalos g sena! An omos to peis se files s k s poun pos den kani k pos den einai gia sena -> mhn piste4eis kanena einai k hlikia s mia hlikia p oti k na s poun 8a to piste4eis k ola mt 8a xirotere4oun! 😛 Good Luck!

  8. ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΣΟΥ , ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ —-ΚΑΛΩΣ Η ΚΑΚΩΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ , ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΡΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ —ΟΠΟΤΕ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ —–ΣΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΕΚΤΕΘΕΙΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ Κ.Τ.Λ ——ΑΣΤΟΝ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΒΡΕΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ —ΕΙΣΑΙ ΝΕΑ ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΜΠΛΕΚΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΛΛΟΝΩΝ —-ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΤΕΛΟΣ ΑΝ ΠΙΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΕΦΗΜΕΡΟ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟ —ΜΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ —–Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ Η ΓΝΩΜΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ —-

  9. Αργυρώ μου καλησπέρα. Στην περίπτωση σου υπάρχουν δύο εκδοχές Η μία είναι να κάνεις κάτι μαζί του και γενικά να κάνετε σχέση (αφού μας λες πως το ενδιαφέρον του είναι ξεκάθαρο). Η δεύτερη είναι να τα αφήσεις όλα πίσω σου πριν ακόμη ξεκινήσεις κάτι. Εγώ σου προτείνω την δεύτερη εκδοχή. Η σχέση σας θα είναι αρκετά δύσκολη. Κατ’αρχήν το ότι έχετε μεγάλη διαφορά ηλικίας είναι ένα πρόβλημα άλλα όχι και τόσο σοβαρό. ʼλλωστε στον έρωτα μετράει η χημεία και όχι η ηλικία. Όμως το οτι έχει δύο παιδιά …εε είναι λίγο κάπως. ʼντε πες πως τα φτιάχνετε και αν εσύ δεθείς μαζί του και ύστερα θέλεις παιδιά και γάμους;; Πίστεψε με οι άνθρωποι που έχουν κάνει ήδη παιδιά και έχουν παντρευτεί δεν θέλουν να το ξανακάνουν. Εκτός αν σε αγαπάει τόσο που δεν θα τον πειράζει να ξαναπαντρευτεί και να κάνει οικογένεια. Σε αυτή την περίπτωση πρέπει να συνδυάσεις καρδιά και μυαλό(αυτά τα δύο δεν συνδυάζονται εύκολα.) Εσύ πρέπει να ζυγιάσεις τα υπέρ και τα κατά και να αποφασίσεις. Εμείς απλά σε συμβουλεύουμε και σου λέμε τις απόψεις μας. Πάντως ότι και να αποφασίσεις να είσαι σίγουρη πως το θέλεις.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More