Site icon TLIFE

Άρτεμις: “Γιατί τα κάνει όλα αυτά εφόσον δεν θέλει σχέση -όπως υποστηρίζει;”

Γεια σας κορίτσια!

Είμαι 20 ετών και εδώ και δύο μήνες περίπου μιλάω με ένα αγόρι, ένα χρόνο μικρότερό μου, το οποίο γνώρισα μέσω κοινής παρέας. Ξεκινήσαμε να μιλάμε μέσω μηνυμάτων και μου είχε ξεκαθαρίσει από την αρχή ότι δεν θέλει σχέση.

Όταν βγαίνουμε είναι πάντα τόσο ρομαντικός και τρυφερός μαζί μου. Με αγκαλιάζει, μου κρατάει το χέρι και μου μιλάει πολύ γλυκά. Αν κάποιος μας δει στο δρόμο μας περνάει για ζευγάρι, ενώ θεωρητικά τουλάχιστον δεν είμαστε.

Όταν του είχα μιλήσει περί σχέσεών μου είχε πει ότι τον βολεύει να είμαστε έτσι όπως είμαστε, χωρίς ουσιαστικούς δεσμούς. Εγώ όμως αναρωτιέμαι. Κι έτσι όπως είμαστε, δεν είμαστε σαν κανονικό ζευγάρι;

Βγαίνουμε βόλτες, μιλάμε κάθε μέρα στο τηλέφωνο και μία στο τόσο βρισκόμαστε και σεξουαλικά. Όταν μάλιστα εγώ του είπα να περιοριστούν οι βόλτες μας και να βρισκόμαστε μόνο για σεξ, αυτός αντέδρασε και είπε ότι δεν του φτάνει μόνο αυτό κι ότι θέλει παραπάνω πράγματα από μένα.

Επίσης, έχει τύχει να ζηλέψει όταν με κοιτάνε άντρες στο δρόμο και πολλές φορές μου κάνει παράπονα ότι με θέλει πιο τρυφερή μαζί του γιατί εγώ είμαι κάπως μαγκωμένη.

Γιατί όμως τα κάνει όλα αυτά εφόσον δεν θέλει σχέση όπως υποστηρίζει; Δεν τον καταλαβαίνω καθόλου.

Φοβάμαι ότι ίσως τον βολεύει που η κατάσταση ανάμεσά μας δεν είναι αρκετά ξεκάθαρη, έτσι ώστε αν θελήσει να πάει με άλλη να το κάνει χωρίς ενδοιασμούς εφόσον δεν έχουμε κανονική σχέση.

Δεν ξέρω τι άλλο να σκεφτώ και η κατάσταση αυτή με προβληματίζει. Ποτέ δεν μου άρεσαν τα ακαθόριστα πράγματα.

Άρτεμις

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr