Site icon TLIFE

Αθανασία: “Όλοι λένε πως έκανα την τύχη μου μαζί του…”

Θα ήθελα κι εγώ τη βοήθειά σας! Σε ένα ίσως ανύπαρκτο και παράλογο πρόβλημα!

Είμαι 28 χρόνων και εδώ και ένα χρόνο είμαι με ένα παιδί, τον Νίκο. Σχέση εξ αποστάσεως βέβαια. Εκείνος με φλέρταρε και με διεκδίκησε, εγώ ήμουν κάπως αδιάφορη αρχικά κυρίως λόγω της απόστασης που μας χώριζε.

Είναι 30 χρόνων, αλλά θα έφευγε για διδακτορικό στη γειτονική μας Ιταλία, δύο μήνες μετά τη γνωριμία μας. Να μην φλυαρώ, μετά από μερικούς μήνες έχω πάθει την πλάκα μου μαζί του. Και εκείνος έτσι δείχνει. Είμαστε απίστευτα καλά και απίστευτα ερωτευμένοι. Θα μου πείτε πού είναι το πρόβλημα!

Επειδή στο παρελθόν έφαγα τα μούτρα μου κι έμπλεκα όλο με κάτι αλήτες, επειδή έχω κάνει κι εγώ τα λάθη μου ως νεαρό κορίτσι και αυθόρμητο και επιπόλαιο… Δεν μιλάω για κάτι τρομερό βέβαια, τα μεγαλοποιώ… Αλλά είχα κι εγώ φλερτ, γνωριμίες, λίγες σχέσεις και επειδή έμπλεκα με αλήτες ακούγονται κουβεντούλες για εμένα. Θα μου πείτε, σε μικρή πόλη για ποιον δεν ακούγονται!

Είμαι υπερβολικά ανασφαλής πλέον. Όλοι λένε πως έκανα την τύχη μου μαζί του γιατί είναι εξαιρετικό παιδί από εξαιρετική οικογένεια. Μιλάει 7 γλώσσες -όχι δεν κάνω πλάκα! Θα κάνει διδακτορικό, είναι γοητευτικός, τον κυνηγάνε και τον θέλουν πολλές, το βλέπω.

Εγώ είμαι βιολόγος, έχω μάστερ, μιλάω αγγλικά και έπαιζα βιολί, δουλεύω, είμαι από καλή -εννοώντας ηθική οικογένεια με αρχές. Και, σχετικό βέβαια είναι αυτό, αλλά λένε πως είμαι όμορφη γυναίκα.

Ώρες ώρες όμως, όταν βλέπω πώς μιλάνε για εκείνον… νιώθω μήπως δεν είμαι αρκετά καλή και με πιάνει ανασφάλεια μήπως τον χάσω. Δεν ξέρω φυσικά αν και σε εκείνον λένε πως έκανε την τύχη του με εμένα, είναι δικό μου το πρόβλημα, αλλά με συμβουλεύουν να προσέχω πως φέρομαι και ξέρετε, αυτά τα γυναικουλίστικα, να τον τυλίξω!

Ε, εγώ όχι μόνο δεν ξέρω πώς να το κάνω αυτό, αλλά αγχώνομαι μήπως τα κάνω χειρότερα και τον χάσω!
Είπαμε, δεν είναι ακριβώς πρόβλημα, αλλά ανασφάλειες!

Αθανασία


ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr