Site icon TLIFE

Αθανασία: “Στο φροντιστήριο προσέλαβαν έναν καινούριο Μαθηματικό. Είναι 26 χρόνων.”

Κορίτσια καλησπέρα σας!

Με λένε Αθανασία και είμαι 18 χρόνων. Έχω ένα δίλημμα, θα ήθελα την άποψή σας.

Τον προηγούμενο χρόνο έδωσα Πανελλήνιες. Πέρσι στο φροντιστήριο προσέλαβαν έναν καινούριο Μαθηματικό. Είναι 26 χρόνων. Δίδασκε πρώτη φορά σε μαθητές. Ωστόσο ήταν πολύ καλός με όλα τα παιδιά, είχε απίστευτη μεταδοτικότητα και με βοήθησε πολύ στα Μαθηματικά, παρόλο που είχα κάποια κενά. Αυτό φάνηκε και από τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών.

Για να μην σας κουράζω, εκτός από μικρός είναι και αρκετά εμφανίσιμος. Όλες οι συμμαθήτριές μου είχαν τρελαθεί μαζί του. Δεν λέω, και εμένα μου άρεσε αρκετά αλλά δεν ήθελα να το παραδεχτώ. Το θεωρούσα λίγο ανώριμο και παιδικό να σου αρέσει ο καθηγητής σου. Ας πούμε πως ήταν πλατωνικός έρωτας.

Στην πορεία της χρονιάς βέβαια λόγω πίεσης και άγχους το θέμα ξεχάστηκε κάπως μέσα μου. Η αλήθεια είναι ότι μου έδειχνε μια αδυναμία, μου το έλεγαν και οι συμμαθήτριές μου. Πίστευα πως κατάλαβε τι ένιωθα για εκείνον και κολακευόταν.

Αφού τελειώσαμε με τις εξετάσεις, τη μέρα που βγήκαν οι βαθμολογίες είχα πάει στο φροντιστήριο. Ήταν κι εκείνος εκεί. Μου μίλησε πόση ώρα, μου έδωσε συγχαρητήρια για τα αποτελέσματα. Μίλησε και στη μαμά μου, της είπε τα καλύτερα λόγια για εμένα. Μετά φεύγοντας μου ζήτησε τον αριθμό του κινητού μου. Του τον έδωσα αν και διστακτικά. Κόμπλαρα πάρα πολύ, μου ήρθε λίγο απότομο. Με είχε ρωτήσει τι θα έκανα με τις διακοπές μου. Μου είχε πει ότι μέχρι μέσα Ιουλίου θα δούλευε στο φροντιστήριο και θα έκανε διακοπές για έναν μήνα περίπου.

Το θέμα ξεχάστηκε λίγο, έφυγα στο εξοχικό μου για διακοπές, ήμουν με τις φίλες μου. Ηρεμούσα από την πίεση της περσινής χρονιάς.

Ένα βράδυ είχαμε βγει με τις φίλες μου σε ένα κλαμπ στην περιοχή που παραθερίζω. Τον πέτυχα εκεί με την παρέα του. Ήρθε μου μίλησε πολύ ώρα, με κέρασε ένα πότο. Τα είπαμε για αρκετή ώρα, ήταν πολύ ευγενικός. Προσπαθούσε να με προσελκύσει αλλά το έκανε με πολύ διακριτικό τρόπο. Εκείνο το βράδυ μου είπε πως θα έφευγε για να πάει διακοπές σε ένα νησί με τους φίλους του. Εγώ άρχισα να τον σκέφτομαι όλο και περισσότερο. Τις επόμενες μέρες που έλειπε στο νησί, μου έστελνε sms και με έπαιρνε τηλέφωνο. Εγώ δεν έδειχνα πράγματα αν και μου άρεσε πολύ. Μέχρι τέλη Αυγούστου κρατούσαμε επαφές, μιλούσαμε αρκετά συχνά.

Όταν βγήκαν οι βάσεις, πήγαμε με τη μαμά μου να κεράσουμε τους καθηγητές. Με είδε, μου έδωσε και πάλι τα συγχαρητήρια, αφού πέτυχα το στόχο μου. Με κοιτούσε μέσα στα μάτια. Δεν ξέρω αν είμαι υπερβολική αλλά το ενδιαφέρον του ήταν ξεκάθαρο πια.

Εκείνη τη μέρα μου ζήτησε να βγούμε. Κοκάλωσα στην κυριολεξία. Του είπα πως θα έφευγα ξανά να συνεχίσω τις διακοπές μου. Μάλλον κατάλαβε πως μου ήρθε κάπως απότομο. Μου είπε πως όταν θέλω και γυρίσω από το εξοχικό μου να του το πω.

Μετά χαθήκαμε για ένα διάστημα. Αντιμετώπιζε η μητέρα του ένα πρόβλημα υγείας και την έτρεχε στα νοσοκομεία. Είχε και τη δουλειά του, οπότε πιεζόταν. Δεν σταμάτησε να με παίρνει τηλέφωνο και να νοιάζεται. Το θέμα να βγούμε όμως δεν είχε ειπωθεί ξανά.

Τις προάλλες μου ζήτησε πάλι να βγούμε. Θέλω πολύ να βγω μαζί του. Έχω κάποιους ενδοιασμούς. Τυπικά δεν είναι ακόμα καθηγητής μου. Αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι ηθικά σωστό. Μου αρέσει πάρα πολύ. Θέλω να τον γνωρίσω καλύτερα. Μου φέρεται πολύ ευγενικά, μου λέει κάποια κοπλιμέντα χωρίς να γίνεται χυδαίος και πέφτουλας όπως άλλοι. Δεν φαίνεται επιπόλαιος. Πραγματικά δεν ξέρω καθόλου τι να κάνω. Θέλω τη γνώμη σας.
Όλες οι γνώμες δεκτές αρκεί να είσαστε ευγενικές.

Συγγνώμη αν σας κούρασα,
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Αθανασία


ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr