Site icon TLIFE

Αθηνά: “Τι να κάνω; Έχω αρχίσει να απογοητεύομαι και είμαι όλο και πιο συχνά πεσμένη…”

Με λένε Αθηνά και μετά από την τελευταία μου μακροχρόνια σχέση που τελείωσε πριν δύο χρόνια δεν ξαναπροέκυψε κάτι στη ζωή μου. Είμαι μόνη κι αυτό όπως καταλαβαίνετε έχει αρχίσει να με ρίχνει.

Νιώθω απελπισμένη, απογοητευμένη. Τα βάζω με την εμφάνισή μου, τα βάζω με τον εαυτό μου και τα βλέπω όλα απαισιόδοξα. Δεν πιστεύω πια ότι θα μου συμβεί κάτι.

Είμαι αρκετά εμφανίσιμη, συμπαθητική θα έλεγα, αλλά αυτό το διάστημα δεν έχει συμβεί τίποτα ερωτικό στη ζωή μου. Κάτι χαζά φλερτ κάποια βράδια που βγαίνω με τους φίλους μου, αλλά και σε αυτές τις περιπτώσεις δεν προχωράει τίποτα, δεν γίνεται τίποτα.

Δεν καταλαβαίνω; Τι κάνω λάθος; Εγώ φταίω;

Κάποιοι με τους οποίους το έχω συζητήσει μου λένε ότι μπορεί να μην έχω τα μάτια μου ανοιχτά. Πιστεύω ότι τα έχω. Όταν βγαίνω δεν είμαι κλεισμένη στο καβούκι μου… Κοιτάω… Απλά δύσκολα μου αρέσει κάποιος. Κι αν μου αρέσει, δεν… Θα ανταλλάξουμε δυο κουβέντες και τίποτα.

Τι να κάνω; Έχω αρχίσει να απογοητεύομαι και να είμαι όλο και πιο συχνά πεσμένη;

Αθηνά

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr