Site icon TLIFE

“Αυτός έχει κοπέλα, όμως δεν είναι ερωτευμένος!”

Γεια σας!
Θα ήθελα να σας πω κι εγώ τη δική μου ιστορία…

Πριν ένα χρόνο γνώρισα ένα παιδί μέσω facebook. Είναι ξάδερφος της κολλητής μου και τον ξέρει καλύτερα από τον καθένα.

Αυτός είναι Θεσσαλονίκη κι εγώ από Νάξο. Εδώ κι ένα χρόνο μιλάμε και η σχέση μας είναι κάτι παραπάνω από φιλική. Να σημειωθεί ότι αυτός έχει κοπέλα, όμως δεν είναι ερωτευμένος.

Δεν τη χωρίζει όμως επειδή η κοπέλα είναι ερωτευμένη μαζί του και δεν θέλει να την πληγώσει. Εξάλλου, μου έχει πει ότι εάν πήγαινα εγώ πάνω (αν περνούσα σε αυτήν την πόλη μετά τις Πανελλήνιες) θα ήμασταν μαζί. Όμως δεν πέρασα.

Το θέμα είναι ότι τώρα δεν έχουμε καμία επαφή καθώς δεν νιώθει ωραία απέναντι στην κοπέλα και όπως ο ίδιος μου έχει πει: “δεν πρέπει να συνεχιστεί αυτό μεταξύ μας εφόσον δεν πρόκειται να γίνει κάτι στο μέλλον και άρα να ελπίζουμε άδικα”. Γιατί -πρέπει να σημειώσω- ότι στη Θεσσαλονίκη δεν θα πάω ακόμα κι αν πιάσω τη σχολή, λόγω οικονομικής κρίσης πια.

Για να μην σας κουράσω, το θέμα είναι ότι αυτή η απόσταση θα υπάρχει και δεν “κόβεται”… Δυστυχώς… Όμως εγώ είμαι ερωτευμένη μαζί του! Όσο παιδιάστικο και ανώριμο κι αν ακούγεται αυτό, αφού δεν τον έχω δει ποτέ… αλλά έτσι νιώθω και έτσι είναι.

Τι να κάνω; Το σκέφτομαι κάθε μέρα και δεν μπορώ να το σταματήσω…

Νάντια

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr