Brit: “Τα πράγματα έγιναν πολύ άσχημα με βρίσιμο… χαστούκια. Με πέταξε από το αυτοκίνητο”

Τα έχω με ένα παιδί δυο χρόνια κι αυτή είναι η πρώτη μου μεγάλη και σοβαρή σχέση.

Πάντα ψιλοτσακωνόμασταν και υπήρχαν τριβές και με το παραμικρό χωρίζαμε. Και σχεδόν πάντα τα ξαναβρίσκαμε με δική μου πρωτοβουλία. Μάλλον είχε επαναπαυτεί γιατί πάντα τον κυνηγούσα.

Τελευταία τσακωνόμασταν πολύ πιο χοντρά και σχεδόν πάντα καταλήγαμε να με βρίζει και φυσικά εγώ από αντίδραση και μόνο ανταπέδιδα. Αλλά μετά πάλι εγώ έκανα τα πάντα να τα βρούμε.

Έχουμε πει πολλές φορές χωρίζουμε και άλλες τόσες τα ξαναβρίσκουμε. Προσπαθούμε, αλλάζουμε… αλλά τίποτα. Πάντα καταλήγουμε στα ίδια, κυρίως γιατί δεν το πίστευε ποτέ. Το είχε προδικασμένο.

Εγώ τον θέλω πολύ και έχω όρεξη να κάνω πράγματα για αυτόν και εμάς, αλλά αυτός δεν ήταν ποτέ ιδιαίτερα δραστήριος -ούτε με την ίδια του τη ζωή βέβαια.

Την τελευταία φορά τσακωθήκαμε και τα πράγματα έγιναν πολύ άσχημα με βρίσιμο, χαστούκια, με πέταξε από το αυτοκίνητο. Χωρίσαμε, αλλά μετά εγώ πάλι ξεκίνησα τα παρακάλια και μετά από μέρες δέχτηκε να τα βρούμε μόνο για μένα. Αυτός μου είχε δηλώσει ότι θα ήταν ένα φυτό δίπλα μου.

Μετά από λίγες μέρες, όταν επιτέλους βρεθήκαμε, ήταν ψυχρός και μου έλεγε ευθαρσώς ότι δεν με σκέφτεται κι ότι δεν είμαι στις προτεραιότητές του κι ότι χρόνο χάνουμε μόνο. Ε, καταλήξαμε πάλι να τσακωνόμαστε, λέγοντάς μου ότι δεν με θέλει άλλο, ότι φέρεται άσχημα γιατί καταπιέζεται που είμαστε μαζί, δεν νιώθει τίποτα σχεδόν κι άλλα τέτοια ωραία. Βέβαια εκείνο το βράδυ κάναμε σεξ δύο φορές…

Εγώ το ψάχνω γιατί φυσικά τον αγαπώ και ξέρω ότι είναι καλό παιδί. Τον βλέπω πόσο ευδιάθετος είναι με τους άλλους και με μένα κάθεται αδιάφορα όμως. Και τρελαίνομαι. Και μας παίρνει η μπάλα…

Πιστεύω έχει ξενερώσει από τους πολλούς τσακωμούς, τις επανασυνδέσεις και από το ότι ποτέ δεν γίνεται κάτι ουσιαστικο. Έχει μια εντελώς λάθος εικόνα για μένα και είναι προκατειλλημένος.

Ok, στην αρχή ίσως τον πίεζα, αλλά πλέον μετά από τόσες φορές δεν πιστεύει, αλλά ούτε και θέλει τίποτα. Θέλει να είναι μόνος. Το τηλέφωνο το σηκώνει μία στις τόσες. Από τις καλύτερες δε ατάκες είναι ότι εγώ θα βρω πιο εύκολα κάποιον άλλο (!)…

Είναι τόσο συμβιβασμένος με το ότι δεν θα υπάρχω στη ζωή του. Και είναι λογικό μετά από τόσες φορές που έχει πει “δεν πάει άλλο, πρέπει να χωρίσουμε”.

Δεν ξέρω… Τον σκέφτομαι συνέχεια και η διάθεσή μου είναι χάλια. Οι “φίλες” μου δε, πλέον ξέκοψαν, γιατί βαρέθηκαν να κλαίγομαι δύο χρόνια τώρα και είμαι εντελώς μόνη.

Brit

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Να εισαι τόσο χαζή;

  2. κοπελα μου ,αν βεβαια ειναι αληθινη η ιστορια που μας λες επρεπε να ειχες φυγει χτες!!!ειναι ανεπιτρεπτο να σηκωνει χερι επανω σου αυτος ο “κυριος”.Επειδη καταλαβαινω οτι εχεις σεξουαλικη εξαρτηση απο αυτον αλλα ενδεχομενως και αυτος απο σενα θα σου ελεγα να απεξαρτηθεις ως εξης.Βρες ενα χομπυ που θα σε γεμιζει και προσπαθησε να κανεις νεες παρεες μεσα απο εκει.Επενδυσε στον εαυτο σου και μην επιτρεπεις να σε απαξιωνουν ετσι! Αφου βλεπεις οτι δεν σε θελει και στο λεει καταμουτρα τι αλλο περιμενεις δηλαδη?Κανε οτι μπορεις για να απεμπλακεις απο αυτον !στην τελικη αν σου ειναι τοσο δυσκολο αλλαξε και κινητο! σου ευχομαι τα καλυτερα!!!! φιλικα τζενη

  3. Τι να απαντήσει κανείς σε αυτό το γράμμα δεν ξέρω. Το αυτονόητο;

  4. Αγαπητή, Brit θα είμαι ειλικρηνής και ευθύς μαζί σου για να συνειδητοποιήσεις κάποια πράγματα. Κοπέλα μου ξεκόλα… Αν διαβάσεις αυτά που γράφεις μπορείς να συνειδητοποιήσεις και μόνη σου τι είναι αυτό που πρέπει να κάνεις… Ο άνθρωπος αυτό δεν σε θέλει και στο δείχνει με 1002 τρόπους. Λες ότι τον αγαπάς και πως είναι καλό παιδί, όμως πρέπει να μάθεις πως αυτό δεν είναι αγάπη. Αν τον αγαπάς πραγματικά άστον να φύγει και μην τον “πνίγεις” σε μια σχέση που έχει τελειώσει. Καλό θα είναι να τα βρεις πρώτα με τον εαυτό σου και μετά με τις φίλες σου, αν και εκείνες το επιθυμούν, και να αλλάξεις σελίδα στη ζωή σου για το δικό σου και το δικό του καλό. Φιλικά, Μαίρη

  5. to einai diatethimenos na kanei sex mazi sou den simainei oti se agapaei. oute kan oti se thelei. wrimase, kane neo kuklo, nees gnwrimies oso duskolo k an einai k min tou ksanamiliseis pote. ftiakse ti zwi sou me enan sovaro anthrwpo alla gine k esu sovari k tote tha katalaveis ti paei na pei sxesi.

  6. ειλικρινα εισαι τρελη????διαβασε τι γραφεις…και παρε τη ρημαδα την αποφαση…υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες….ΕΛΕΟΣ ρε παιδια..τετοια εξαρτηση…

  7. δεν εχεις ιχνος αυτοεκτιμισης.Οσο δεν σεβεσαι τον εαυτο σου δεν θα σε σεβαστει κανενας.Σηκω φυγε,η ζωη ειναι πολυ μικρη για να στεναχωριομαστε με καταστασεις που προκαλουμε εμεις οι ιδιοι.!!!

  8. kopela mou se katalabaino apoluta…perasa k ego mia paromia katastasi k to kalitero pou exeis na kaneis einai na peis telos..ksero oti sou einai diskolo k oti 8a poneseis para polu giati k ego den exo polu kairo pou eipa telos alla den paei allo k to ksereis…8es na eisai kala,na gelas opos oloi giro sou..min tou dineis alli aksia k an einai na girisei se esena 8a girisei an oxi exeis kanei kt gia sena…fige oso einai noris…

  9. mou 8umizeis akrivws t fili m natassa!g n exun ginei etsi t pragmata pistevw pws esu ftais!ola teleiwnun kapote katalave to k ola kala!

  10. θυματοποιεισαι κοπελια.αυτο θελει λιγη προσοχη και ψαξιμο .και εχεις και χαμηλη αυτοεκτιμηση.πολυ κακος συνδυασμος για να μπορεσει στο μελλον καποιος να αναγνωρισει την αξια σου αφου δεν την εχεις αναγνωρισει ουτε καν εσυ.

  11. Τέλος!Τέλος!Τέλος!!!!Μα ότι και να σου λένε οι άλλοι,τα ίδια πάλι θα κάνεις!!!Τι άλλο πρέπει να κάνει για να σου δείξει ότι δεν θέλει πια και γυρνάει μόνο και μόνο,γιατί δεν έχει τιποτα καλύτερο να κάνει!Και μη μου πεις ότι σ’αγαπάει…..δεν είναι έτσι η αγάπη!!Και ποιος είναι αυτός που θα σε βρίζει και θα σηκώνει χέρι;;;;ΕΕΕ;;;;Λίγο αξιοπρέπεια κοπελιά!!!Οι άντρες δεν είναι η τούρτα….μόνο το κερασάκι!!!!

  12. κοπελια..Ξύπνα!!!!! σε εβρισε και εμεινες μαζι του? σηκωσε το χερι του και εξακολουθεις να τον θες? επρεπε ηδη να είσαι αλλου!!! ελεος πια!!! ποσο ριχνετε το επιπεδο σας??

  13. βαρεθηκα κ που το διαβασα.κατι τετοιες σαν κ σενα χαλανε την πιατσα κ φυσικα ερχονται οι καπατσες που τους γραφουν κ παιρνουν τους καλυτερους.Αλλα καλα κανουν αφου υπαρχουν τετοιες χαζοβιολες σαν κ σενα να τους παρακαλανε.Συνεχισε να εισαι θυμα για να μας στρωνεις τον δρομο να τους παιρνουμε ετοιμους οσες δεν τους παρακαλαμε.Εισαι για κλαμματα.Φαε το ξυλο σου οσο το ευχαριστιεσαι κ μια μερα καλα θα κανει να σου πει οτι εχει βρει αλλη κ σε χει γραμμενη.Αφου δεν περισωζεις οση αξιοπρεπεια εχεις(αν σου χει μεινει)κ να φυγεις με το κεφαλι ψηλα.

  14. Το παιχνιδι που παιζετε λεγεται παρε / δωσε. Ο ενας τραβα πισω τον αλλον και αυτα τα παιχνιδια δεν εχουν τελος ποτε. Σε παιζει και ξερει οτι τον θελεις και παλι θα τον παρακαλας η συμπεριφορα σου τον κολλακευει.Κανε περα για λιγο και δες πως θα αντιδραει.
    Δεν πιστευω οτι σ αγαπαει, δεν σε εκτιμα πανω απο ολα.
    Ομως πως να σε εκτιμησει αφου εσυ ιδια δεν εκτιμας τον εαυτο σου;;!!

  15. ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΑΗΔΙΑ ΚΥΝΗΓΑΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΠΛΕΟΝ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΓΙΝΕΣ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΟΛΛΗΣΕΣ ΣΑΝ ΤΣΙΜΠΟΥΡΙ ΣΤΟ ΕΙΠΕ ΠΛΕΟΝ ΕΥΘΕΩΣ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΡΟΔΙΝΑ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΣΕΧΕΣΕΙΣ ΤΟ ΟΤΙ ΕΣΥ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙΣ ΠΑΛΙ ΠΙΣΩ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΗ ΕΣΥ ΕΚΑΝΕΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΟΥΤΕ ΦΙΛΕΣ ΠΛΕΟΝ.ΑΛΛΑΞΕ ΜΥΑΛΑ!!!!

  16. συμφωνω με ολες τις κοπελες εισαι για κλαματα πραγματικα ομως δεν εχω κατι να σου πω τα ειπαν οι προηγουμενες απλα τετοιου ”ειδους΄΄ κοπελες τις λυπαμαι δεν εχουν επιπεδο γινονται ρεζιλι και να σου πω και κατι οσο και να ειναι σκληρο εκεινος θα γελαει με τους φιλους του με ολα αυτα που εχεις περιγραψει παραπανω ειναι για γελια!!!!sorry!!!!

  17. simfwnw me oles tis kopeles gia osa sou exoun pei!!!to thema einai pleon na to katalaveis esi kai na kaneis pareis tin apofasi na figeis..pio poli me provlimatizei i diki sou stasi pou anexese to kathe ena na se meiwnei para i stasi tou filou sou!!

  18. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΩΣΤΟΣΟ ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΣΚΛΗΡΕΣ-ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ,ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ!ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ,ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΗ ΣΟΥ,ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΦΙΛΕΣ ΣΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΤΗΣΑΝ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΝΤΩΣ,ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕΣ!!ΚΑΛΩΣ ΕΓΙΝΕ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΜΕ ΤΙ ΑΤΟΜΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ.ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΑΠΕΞΑΡΤΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ,ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ-ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΦΕΡΣΙΜΟ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΟΣΟ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ,ΣΕ ΒΕΒΑΙΩ.ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ.ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΕΡΩΤΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ!ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΑΘΕΙ-ΦΙΛΟ,ΑΔΕΡΦΟ,ΜΑΜΑ ΚΛ??ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ. ΤΟ ΟΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΣ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΣ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ!ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΝΑΓΚΗ. Ο ΕΡΩΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ!ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ!ΟΣΟ ΓΙΑ ΦΙΛΕΣ,ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ!

  19. ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΜΠΡΙΤ ΕΝΤΑΞΕΙ….ΟΛΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΜΕ ΑΝΤΡΑ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΚΑΝΕΙ ΠΛΕΟΝ….Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΕΥΘΕΩΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΕΙ — ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΣΤΟ ΕΧΕΙ ΞΕΚΟΨΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟΣΟΝ ΚΑΙΡΟ —ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΣΕΞ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΙΕΣΗ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΕΦΟΣΟΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟΣ ΝΑ ΑΡΝΗΘΕΙ ….ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ—–ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ “ΞΕΚΟΛΛΗΣΕΙΣ” ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ …. –ΒΓΕΣ ΕΞΩ , ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ , ΝΕΕΣ ΦΙΛΕΣ , ΠΑΡΕΕΣ —ΒΡΕΣ ΕΝΑ ΝΕΟ ΧΟΜΠΙ , ΓΡΑΨΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ , ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΝΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ —-ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ , ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ….ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ΘΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ —-ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΛΕΟΝ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ- —–ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ….—–

  20. Δυστυχως σε θεωρει δεδομενη και φυσικα ευθυνεσαι εσυ για αυτο με τη συμπεριφορα που εχεις απεναντι του. Οσο πιο πολυ τον παρακαλας και οσο σε βλεπει οτι τον θελεις στη ζωη σου τοσο πιο πολυ θα σου κανει τη ζωη μαρτυριο. φυγε οσο ειναι καιρος. Ξερω οτι ειναι δυσκολο μετα απο δυο χρονια να παρεις μια τετοια αποφαση αλλα πρεπει να το κανεις για σενα. Αρχισε να κοιτας τον εαυτο σου επιτελους και να κανεις πραγματα ΓΙΑ ΣΕΝΑ και εκεινος να μην ειναι μεσα στα σχεδια που κανεις. Μολις αρχισεις να αγαπας πραγματικα τον εαυτο σου τοτε θα δεις οτι ολα θα ειναι πολυ καλυτερα.

  21. tin idia istoria exw zhsei ki egw…….

  22. kala iremise i kopela ton pono tis eipe .. an isouna sti thesi tis tha itheles na sou grapsoun kati antistixo.. ?

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More