Site icon TLIFE

Christi: “Πώς μπορώ να ανεχτώ το ότι φλερτάρει με άλλες κοπέλες ακόμα;”

Καλησπέρα σας κορίτσια.

Η δική μου ιστορία είναι με έναν μπάρμαν που τον έριξα… Εννοώ ότι έχουμε σχέση εδώ και ένα χρόνο και φύγαμε μαζί σε διάφορες χώρες για αναζήτηση μιας καλύτερης ζωής.

Το θέμα είναι ότι όταν είμαστε μόνοι είναι λες και δεν μπορεί να ζήσει μακριά μου ούτε λεπτό, αλλά όταν βρίσκεται πίσω από την μπάρα φλερτάρει με ό,τι κινείται. Με καθησυχάζει λέγοντάς μου ότι είναι μόνο δουλειά και τίποτα παραπάνω με ένα πολύ σοβαρό ύφος.

Μόνο δουλειά. Κι εγώ ρωτάω τώρα ρε κορίτσια: πως μπορώ να ανεχτώ το ότι φλερτάρει με άλλες κοπέλες ακόμα κι αν μου λέει την αλήθεια ότι είναι μόνο δουλειά; Δεν μπορώ να τον εμπιστευθώ και η εμπιστοσύνη για αυτόν είναι πολύ σημαντική οπότε δεν θέλω να τον “πρήζω”, αλλά τι να κάνω που με τρώει μέσα μου και ταυτόχρονα με ξενερώνει τόσο ώστε να θέλω να τον αφήσω;

Να σημειωθεί ότι έχουμε κάνει πολλά σχέδια και όνειρα μαζί για αυτό δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα για εμένα. Γνωρίσαμε οικογένειες, μιλήσαμε για γάμο και παιδιά, ακόμα και για αλλαγή εργασίας, να σταματήσει δηλαδή από μπάρμαν, αλλά αυτά είναι μόνο λόγια.

Μέχρι να σταματήσει να δουλεύει ως μπάρμαν θα φαγωθούν όλα τα σωθικά μου… Για αυτό ζητάω τη γνώμη σας. Μήπως είμαι κλειστό μυαλό; Ή υπάρχει πιθανότητα να μου λέει την αλήθεια κι εγώ να πρέπει να το ανεχτώ;

Πείτε μου παρακαλώ…
Christi

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr