Site icon TLIFE

Δάφνη: “Πέρασε τη νύχτα στο σπίτι μιας άλλης κοπέλας. Με διαβεβαίωσε πως δεν έκανε κάτι μαζί της.”

Με λένε Δάφνη κι έχω σχέση με το αγόρι μου ενάμιση χρόνο. Η σχέση μας βρισκόταν σε καλό επίπεδο όμως η κατάσταση άλλαξε πολύ απότομα.

Πριν από μερικές μέρες βγήκαμε με την παρέα μας κι όταν η βραδιά έφτασε στο τέλος της (θεωρητικά), εγώ και κάποια άτομα της παρέας φύγαμε όμως ο φίλος μου με συγκεκριμένα άτομα (κοπέλες με τις οποίες δεν έχω και πολύ καλές σχέσεις) αποφάσισαν να παρεβρεθούν σε ένα πάρτυ το οποίο διεξάγονταν σε γνωστό club της περιοχής.

Όταν τελείωσαν ο φίλος μου συνειδητοποίησε πως ένα παιδί της παρέας πήρε καταλάθος τα κλειδιά του σπιτιού του.

Έχοντας βρεθεί σε αυτήν την κατάσταση του φάνηκε πιο λογικό, αντί να ξυπνήσει τον αδελφό του για να του ανοίξει, να περάσει τη νύχτα στο σπίτι μιας άλλης κοπέλας που τώρα τελευταία τον έχει σε ιδιαίτερη εκτίμηση.

Δεν γνωρίζω τι συνέβη μεταξύ τους. Εμένα πάντως με διαβεβαίωσε πως δεν έκανε κάτι μαζί της. Έπειτα από αυτό ακολούθησαν κι άλλα γεγονότα τα οποία με έφτασαν στα όριά μου και του ζήτησα να χωρίσουμε.

Όμως εκείνος δεν θέλει να χαλάσουμε τη σχέση μας και μετά από συζήτηση που είχαμε του διευκρίνισα όλα όσα με ενόχλησαν και μου υποσχέθηκε πως θα αλλάξει συμπεριφορά, αρκεί να είμαστε μαζί.

Εγώ νιώθω πολύ άσχημα γιατί αυτά που έκανε με πλήγωσαν και δεν νιώθω καλά μαζί του. Ήταν λάθος που του έδωσα μια δεύτερη ευκαιρία και συνεχίζω μια σχέση χωρίς προοπτική;

Θέλω να ξέρω τη γνώμη σας επί του θέματος….

Συγνώμη αν σας κούρασα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δάφνη

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr