Site icon TLIFE

Δανάη: “Μου είπε ότι δεν θέλει σχέση. Δέχτηκα να βρισκόμαστε μήπως και του άλλαζα γνώμη”.

Γεια σας!

Με λένε Δανάη, είμαι 25 ετών και θα ήθελα τη βοήθειά σας!

Πριν πέντε μήνες γνώρισα τον Γ. (27 ετών) μέσω μιας φίλης μου. Με το που τον είδα με γοήτευσε και μετά από δύο μέρες μιλήσαμε στο facebook. Κανονίσαμε να βγούμε οι δυο μας κάποια στιγμή, όπως και έγινε.

Καταλήξαμε στο σπίτι του μετά από τη βόλτα μας και προχωρήσαμε… Πετούσα από τη χαρά μου. Πίστεψα πως ήταν ο ιδανικός άντρας για μένα. Τον είχα ερωτευθεί χωρίς αμφιβολία.

Όταν την άλλη μέρα μιλήσαμε και τον ρώτησα τι θα γίνει με εμάς μου απάντησε ότι δεν θέλει σχέση, ότι είναι σε μια φάση περίεργη, ότι είναι το τελευταίο πράγμα που σκέφτεται και ότι ήθελε να βρισκόμαστε στο σπίτι του. Όλα αυτά χωρίς να βγαίνουμε βόλτες και κοινές εξόδους!

Ένιωσα πολύ άσχημα γιατί τον είχα ερωτευθεί. Τον ήθελα δικό μου και δεν μπορούσα να τον έχω! Παρόλα αυτά δέχτηκα να βρισκόμαστε μήπως και του άλλαζα γνώμη γνωρίζοντάς με καλύτερα. Αλλά όλα αυτά χωρίς αποτέλεσμα εδώ και πέντε μήνες.

Έχουμε να μιλήσουμε τρεις εβδομάδες καθώς προσπαθώ να ξεπεράσω την όλη φάση, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Θέλω να του στείλω να του πω να βρεθούμε αλλά κάτι μέσα μου λέει ότι αυτός ο άνθρωπος με θέλει μόνο για ένα συγκεκριμένο λόγο και όχι κάτι παραπάνω όσος καιρός κι αν περάσει.

Θα ήθελα τη βοήθειά σας σχετικά με το πως πρέπει να το αντιμετωπίσω όλο αυτό, να με συμβουλέψετε αν θα πρέπει να το συνεχίσω κι αν θα έπρεπε να βρεθούμε για να του πω ξεκάθαρα τα αισθήματά μου.

Να προσθέσω πως όλο αυτό το διάστημα δεν έχω κάνει τίποτα με κανέναν άλλον, ενώ είμαι σίγουρη ότι έχουν υπάρξει κι άλλες για αυτόν εκτός από μένα.

Σας ευχαριστώ που διαβάσατε την ιστορία μου και θα ήθελα τις γνώμες/συμβουλές όλων σας!

Δανάη

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr