Site icon TLIFE

Δανάη: “Μου έστειλε μήνυμα ο πρώην μιας φίλης μου…”

Γεια σας κι από μένα!
Έχω κι εγώ κάτι που με προβληματίζει και θα ήθελα τις γνώμες σας.

Τα πράγματα στην προσωπική μου ζωή δεν πηγαίνουν και πολύ καλά. Είμαι πολύ καιρό μόνη μου και γενικά δεν παίζει κάτι που να έχει ενδιαφέρον. Όλο κάτι χαζά φλερτ προκύπτουν που δεν έχουν και καμία εξέλιξη.

Πριν λίγες μέρες μου έστειλε μήνυμα στο fb ο πρώην μιας φίλης μου. Να διευκρινίσω ότι έχουν χωρίσει εδώ και ένα χρόνο κι εκείνη έχει προχωρήσει τη ζωή της. Επίσης, να σας πω ότι δεν είναι κολλητή μου, αλλά είναι φίλη μου. Συναντιόμαστε μια-δυο φορές το μήνα και μιλάμε στο τηλέφωνο μία φορά την εβδομάδα, αλλά όχι πάντα.

Στην αρχή νόμισα ότι αυτός μου έστειλε μήνυμα γιατί κάτι ήθελε σχετικό με τη φίλη μου. Στην πορεία της κουβέντας μας κατάλαβα ότι δεν παίζει κάτι τέτοιο. Μιλούσαμε περί ανέμων και υδάτων, σε φιλική ατμόσφαιρα και κάποια στιγμή είπαμε να βρεθούμε.

Βρεθήκαμε για έναν καφέ και πάλι σε φιλικά πλαίσια. Δεν έκανε κίνηση, ούτε πέταξε κάποιο ερωτικό υπονοούμενο. Είπαμε να ξαναβρεθούμε.

Το θέμα είναι ότι δεν έχω πει τίποτα στη φίλη μου. Φοβάμαι. Δεν θέλω να τσακωθώ μαζί της. Από την άλλη, αυτός έχει αρχίσει να μου αρέσει και θέλω να τον ξαναδώ. Αλλά δεν νιώθω καλά να κινούμαι έτσι πίσω από την πλάτη της.

Κάθε φορά που μιλάμε στο τηλέφωνο είμαι αποφασισμένη να της το πω, αλλά τελευταία στιγμή δειλιάζω. Δεν ξέρω τι να κάνω. Κι από την άλλη, για την ώρα, αυτός δεν έχει δείξει τις προθέσεις του ακόμα.

Τι πιστεύετε ότι πρέπει να κάνω;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων,
Δανάη

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr