Site icon TLIFE

Δανάη: “Το θέμα μου είναι αν θέλω να είμαι αυτό το κορίτσι που κοιμήθηκε και με τους δύο.”

Γεια σας.
Θέλω την άποψή σας πάνω σε κάτι που προέκυψε τις τελευταίες μέρες…

Θα το πάρω από την αρχή. Παλιότερα είχα μια σχέση με κάποιον. Χωρίσαμε πριν από τρία χρόνια περίπου και δεν έχουμε καμία επαφή πια. Προχώρησα τη ζωή μου, το ίδιο κι εκείνος. Τώρα όμως είμαι μόνη μου.

Πριν καναδυό μήνες στο δρόμο συνάντησα τυχαία τον κολλητό του. Είπαμε δυο φιλικές κουβέντες, δεν μιλήσαμε καθόλου για τον πρώην μου, δεν ρώτησα καν τι κάνει -περσινά ξινά σταφύλια, κι έφυγα. Λίγες μέρες αργότερα με έκανε add στο facebook, δέχτηκα και that’s it.

Προχθές το βράδυ όμως, μου έστειλε μήνυμα: “Πότε θα με καλέσεις σπίτι σου;” (ξέρει ότι μένω μόνη μου). Και για να μην πολυλογώ ανοίξαμε έναν διάλογο που ήταν σαφές ότι εκείνος δεν είχε απλά φιλικές προθέσεις. Να σας πω εδώ, ότι πρόκειται για έναν πολύ ωραίο άντρα, με τον οποίο κάναμε αρκετή παρέα το διάστημα που ήμουν σε σχέση με τον κολλητό του και μπορώ να πω ότι ταιριάζαμε αρκετά στο γούστο και στο χαρακτήρα. Δεν υπήρχε όμως ποτέ κάτι ερωτικό.

Τώρα όμως μου έχουνε μπει ιδέες και δεν ξέρω ποια είναι η θέση μου. Στο διάλογο που έγινε στα μηνύματα ήμουνα διπλωματική. Ούτε ναι, ούτε όχι για να κερδίσω χρόνο. Αλλά γυρίζει συνέχεια στο μυαλό μου και τον σκέφτομαι. Είπαμε ότι θα ξαναμιλήσουμε, αλλά δεν έχω αποφασίσει τι θα κάνω.

Το πρόβλημά μου δεν είναι το πως θα αντιδράσει ο πρώην μου αν το μάθει. Δεν πιστεύω ότι τίθεται καν τέτοιο θέμα τόσα χρόνια μετά. Το θέμα μου είναι αν θέλω να είμαι αυτό το κορίτσι που κοιμήθηκε και με τους δύο.

Δανάη

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;
Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr