Site icon TLIFE

“Δεν ξέρω αν μπορώ, αν αντέχω να τον ξανασυγχωρέσω…”

Γεια σας!

Είμαι παντρεμένη εδώ και τρία χρόνια. Δεν έχουμε παιδιά. Ο σύζυγός μου είναι 33 κι εγώ 21 χρόνων. Στον πρώτο χρόνο του γάμου μας βρήκα ανοιχτό το facebook του και είδα ότι μίλησε με μια γυναίκα και της έλεγε: “Αγαπώ τη γυναίκα μου, αλλά θέλω και σένα”.

Έκλαιγα, στεναχωρήθηκα, γκρεμίστηκαν τα όνειρά μου. Στον τέλος τον συγχώρεσα αλλά του είπα πως δεν θα άντεχα αν γινόταν ξανά κάτι τέτοιο.

Μετά από καιρό, δεν με άφηνε να δω το κινητό του, ούτε τον υπολογιστή του, τίποτα. Καθώς κοιμόταν είδα στο κινητό του ένα “b”. Ήταν κλειδωμένο και δεν μπορούσα να δω τι ήταν.

Κατέβασα στο κινητό μου το badoo και έδειχνε το ίδιο όπως το κινητό του. Και πάλι άρχισα και έκλαιγα. Στεναχωρήθηκα, γκρεμίστηκαν τα όνειρά μου. Και πάλι τον συγχώρεσα.

Τελευταία τον έβλεπα να γράφει συνέχεια στο κινητό του. Αποφάσισα να κάνω badoo. Έκανα. Δεν τον έβρισκα. Μετά περίπου από δύο εβδομάδες άνοιξα το badoo και μου έβγαλε τους άντρες που επισκέφτηκαν το προφίλ μου και ένας από αυτούς ήταν ο άντρας μου (προφανώς δεν έβαλα τη φωτογραφία μου, έβαλα μιας φίλης μου με άλλο όνομα) και είχε άλλες 12 φωτογραφίες στο badoo.

Νιώθω πως αν τον ξανασυγχωρέσω θα ζω σε ένα ψέμα. Νιώθω πως όλα όσα ένιωθα διαγράφηκαν και αυτή τη φορά δεν έκλαιγα γιατί δεν άντεχα άλλο. Αλλά δεν ξέρω αν μπορώ, αν αντέχω να τον ξανασυγχωρέσω. Μετά θα νιώθω σαν ηλίθια.

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr