Site icon TLIFE

Δέσποινα: “Έτσι δημιούργησα ένα ψεύτικο e-mail και επικοινώνησα μαζί του…”

Καλησπέρα σας!

Διαβάζοντας μια παρόμοια περίπτωση με τη δική μου αποφάσισα να γράψω και τη δική μου ιστορία και θα ήθελα να με συμβουλέψετε καθώς είμαι πολύ μπερδεμένη και απογοητευμένη.

Με τον δικό μου είμαστε δύο εβδομάδες μαζί και μπορώ να πω είμαι ενθουσιασμένη μαζί του. Εγώ είμαι 25 κι αυτός 41. Γνωριστήκαμε από site γνωριμιών. Ξεκινήσαμε μια σχέση κι από την πρώτη στιγμή μου έδειξε ότι ενδιαφέρεται πολύ για μένα.

Μου μιλάει πολύ γλυκά, ενδιαφέρεται να μην κρυώσω, να φτάσω καλά στο σπίτι μου, με πηγαίνει αυτός παντού με το αυτοκίνητο, δεν με αφήνει να πληρώσω ποτέ τίποτα. Συνεχώς μου λέει ότι είμαι πανέμορφη κι ότι με θέλει πάρα πολύ.

Από την αρχή είχα παρατηρήσει ότι είχε δύο αγγελίες στο site. Μόλις γνωριστήκαμε μου είπε ότι έσβησε την αγγελία του όπως έκανα κι εγώ άλλωστε. Χθές το βράδυ όμως παρατήρησα ότι την δεύτερη αγγελία του που ήταν και παλαιότερη την έχει ακόμη ενεργή. Έτσι δημιούργησα ένα ψεύτικο e-mail και επικοινώνησα μαζί του λέγοντας ότι έχω αυτά που ψάχνει.

Το αποτέλεσμα είναι να μου απαντήσει και να ζητάει φωτογραφία μου. Τί να κάνω; Έχω απογοητευτεί πάρα πολύ κι έχω πέσει από τα σύννεφα. Ήμουν σίγουρη πως δεν θα απαντούσε.

Εν τω μεταξύ ένα βράδυ κοιμηθήκαμε αγκαλιά χωρίς να κάνουμε έρωτα. Δεν θέλω να προχωρήσουμε τόσο γρήγορα στο σεξ. Είμαι πιο ρομαντική σε αυτό και θέλω όλα να γίνουν στην ώρα τους. Κι αυτός μου είπε πως δεν έχει πρόβλημα να περιμένει. Πού έκανα το λάθος; Φταίω εγώ;

Δέσποινα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr