Site icon TLIFE

Δέσποινα: “Τι μου προτείνετε να κάνω για να κολλήσει αυτός μαζί μου;”

Είμαι 18 χρόνων και πρόσφατα γνώρισα ένα παιδί από μια παρέα φίλων. Άρχισε να μου μιλάει από μηνύματα και καταλήξαμε να είμαστε μαζί μετά από πολλές κουβέντες γιατί εγώ δεν ήμουν σίγουρη ότι ήθελα.

Μετά από κάποιο καιρό μαλώναμε συνέχεια και βρισκόμασταν σπάνια. Του έλεγα να πάμε για καφέ και ή βαριόταν ή δεν μπορούσε και στο τέλος κατέληξε να μου πει να έχουμε κάτι πιο χαλαρό με την αφορμή ότι είναι φοιτητής και μένει μόνος του ενώ εγώ όχι.

Και στη συνέχεια αφού γνωρίσουμε καλύτερα ο ένας τον άλλον (και στο σεξ) βλέπουμε αν θα συνεχιστεί. Βέβαια ξεκαθαρίσαμε ότι αυτό δεν σημαίνει ότι ο καθένας μας θα κάνει κάτι με κάποιον άλλο.

Μου λέει συνέχεια ότι με θέλει κι από την αρχή απλά φοβάμαι μήπως είναι μαζί μου γιατί δεν έχει κάτι άλλο. Δεν θέλω να του πω να ξεκόψουμε γιατί φοβάμαι ότι θα κολλήσω αν και το συζητάμε. Και του είπα πως αν δεν θέλει πλέον αρκεί να μου το πει και όλα καλά, αλλά μου λέει συνέχεια ότι θέλει να συνεχίσουμε και να είμαστε μαζί.

Τι μου προτείνετε να κάνω για να κολλήσει αυτός μαζί μου και να καταλάβει ότι δεν τον συμφέρει αυτή η κατάσταση; Να προχωρήσω μαζί του ή μετά έτσι θα με έχει δεδομένη και θα με βαρεθεί;

Δέσποινα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr