Site icon TLIFE

Δήμητρα: “Είχαμε τον ιδανικό γάμο… ώσπου εμφανίστηκε μία όμορφη, μα πάνω απ’ όλα νεαρή κοπέλα”

Γεια σας!
Ονομάζομαι Δήμητρα και θα σας πω τη δική μου ιστορία, βλέποντας ότι εδώ φιγουράρουν ιστορίες αισθηματικών ζητημάτων κυρίως νεαρών δεσποινίδων…

Εγώ δεν είμαι τόσο νέα πια, είμαι στα 45. Με τον πρώην μου σύζυγο ήμαστε μαζί σχεδόν δεκαοχτώ χρόνια. Παιδιά δεν είχαμε, αλλά ζούσαμε μαζί, με συντροφικότητα, δεν “πνίγαμε” ο ένας τον άλλον στο συζυγικό δεσμό μας. Θα έλεγα ότι είχαμε έναν ιδανικό γάμο. Δουλεύαμε και οι δύο, πηγαίναμε ταξίδια μαζί, διευρύναμε ορίζοντες…

Εκείνος ήταν κατά τέσσερα χρόνια μεγαλύτερός μου. Ώσπου, πριν από δύο χρόνια εμφανίστηκε μία όμορφη, εντυπωσιακή, μα πάνω απ’ όλα νεαρή κοπέλα. Εκείνος ήταν 47 και εκείνη 23. Την έχω δει. Σαν τα κρύα τα νερά, φρέσκια, γελαστή, είχε μόλις αποφοιτήσει από το πανεπιστήμιο τότε και ξεκινούσε νέα ζωή. Αρχικά ήρθε για πρακτική στον εργασιακό χώρο του πρώην μου.

Εκείνος μου δήλωσε, μετά από ένα πεντάμηνο σχέσης μαζί της (χωρίς να ξέρω κάτι όλο εκείνο το διάστημα) ότι ξαφνικά ένιωσε να ερωτεύεται παράφορα και ότι ήθελε να χωρίσουμε. Ένιωσα να μου φεύγει η γη κάτω από τα πόδια. Αλλά δεν είπα τίποτα. Ευχήθηκα να του πάνε όλα καλά.

Ωστόσο, τον προειδοποίησα ότι συνήθως οι σχέσεις με τόσο μεγάλη διαφορά ηλικίας (24 έτη) δεν κρατούν και ότι σε μερικά χρόνια εκείνος θα πέφτει πλέον “λίγος” σε μια τόσο νέα και δραστήρια κοπέλα. Μου λέει: “όχι, με τίποτα, γιατί κι εκείνη είναι ερωτευμένη πολύ μαζί μου, με λατρεύει, το βλέπω και το νιώθω”.

Σεβάστηκα την απόφασή του, δεν τον ενοχλούσα, προσπαθούσα να ζήσω τη ζωή μου όπως εγώ ήθελα. Σε κανένα χρόνο ξεκίνησα να βγαίνω και ραντεβού με άντρα συνομήλικο και χωρισμένο, ο οποίος με προσέχει μέχρι σήμερα.

Και στο δεύτερο χρόνο μαθαίνω πόσο δίκιο είχα στην προειδοποίησή μου στον πρώην μου σύζυγο: η λατρεμένη του μικρούλα τον έδιωξε, αφού πρώτα τον απάτησε με κάποιον αρκετά νεότερό του.

Και τώρα τι απέμεινε; Η δικιά μας συζυγική στέγη διαλύθηκε, η προσωπική ζωή του πρώην μου πήγε κατά διαόλου, μα κι εγώ είμαι διατεθειμένη να φύγω από την τωρινή μου σχέση και να γυρίσω στον πρώην μου (που ούτε καν επικοινώνησε μαζί μου όσο ήταν με τη νεαρά).

Κι επειδή βλέπω ότι είναι πλέον της μόδας οι εικοσάχρονες να ενδιαφέρονται για σαραντάχρονους, λέγοντας “ουάου, ό,τι πρέπει είναι” (ασχέτως εάν αυτοί είναι ελεύθεροι ή παντρεμένοι), θα ήθελα να κρούσω τον κώδωνα και να συνετίσω τέτοιους ενθουσιασμούς.

Κορίτσια, όσες κοιτάτε μεγαλύτερούς σας, και πόσω μάλλον παντρεμένους: αφήστε τους ώριμους για τις ώριμες. Μην καταστρέφετε συζυγικές στέγες και μην υπόσχεστε έρωτες, τους οποίους δεν θα προσφέρετε για πολύ καιρό. Όλη η ζωή είναι μπροστά σας και είναι κρίμα που αυτό το καταλαβαίνετε μόνο όταν έχετε δίπλα σας έναν άντρα στην ηλικία του μπαμπά σας και που παρατάτε μετά από λίγο διάστημα σαν καμιά σακαράκα.

Θα έγραφα και στους άντρες που κυνηγούν νεαρούλες κάποια αποτροπή, αλλά αυτοί είναι χαζούληδες: ποιος θα πει όχι σε ένα νεανικό φιδίσιο κορμί, το οποίο μάλιστα προσφέρεται κάθε ώρα και στιγμή χωρίς χρηματικό αντάλλαγμα…

Δήμητρα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr