Site icon TLIFE

Δήμητρα: “Ο πρώην μου άρχισε να επικοινωνεί ξανά μαζί μου…”

Καλησπέρα!
Χρειάζομαι τη γνώμη σας πάνω σε κάτι που μου συμβαίνει τον τελευταίο καιρό και θα ήθελα να δω αν οι απόψεις κάποιων που βλέπουν πιο αντικειμενικά την ιστορία και δεν τη ζούνε, συμπίπτουν με εκείνες των φίλων μου.

Πριν δύο χρόνια χώρισα από μια μεγάλη σχέση. Εκείνος έφυγε δηλαδή και μετά από πολύ λίγο έμαθα ότι έκανε σχέση με κάποια άλλη. Όπως καταλαβαίνετε, μου κόστισε πάρα πολύ αυτή η ιστορία. Κλείστηκα σπίτι μου, έκλαιγα συνέχεια, προσπαθούσα να τον ξεπεράσω, αλλά μου ήταν αδύνατο.

Για έναν ολόκληρο χρόνο δεν έκανα απολύτως τίποτα. Ούτε καν φλέρταρα. Απέφευγα να βγαίνω γιατί δεν είχα όρεξη και το μόνο που ήθελα ήταν να είμαι σπίτι. Ευτυχώς που υπήρχε και η δουλειά μου να με κρατάει λίγο και να με αναγκάζει να βγαίνω από το σπίτι, διαφορετικά θα είχα βουλιάξει στην κατάθλιψη.

Σιγά σιγά άρχισα να νιώθω λίγο καλύτερα, αλλά ποτέ δεν κατάφερα να προχωρήσω. Γνώριζα αγόρια, αλλά σε όλους έβρισκα κάτι που δεν μου άρεσε.

Τους τελευταίους δύο μήνες, ο πρώην μου άρχισε να επικοινωνεί ξανά μαζί μου. Ξεκίνησε λέγοντάς μου ότι θα ήθελε να έχουμε μια επικοινωνία, δεν θέλει να χάνεται με ανθρώπους που έζησε πράγματα μαζί τους και που σημαίνουν κάτι για αυτόν.

Μιλάμε στο τηλέφωνο καναδυό φορές την εβδομάδα και έχουμε βρεθεί μερικές φορές για καφέ. Είναι αρκετά φιλικός, και η οικειότητα που είχαμε μεταξύ μας δεν έχει χαθεί. Ταράζομαι κάθε φορά που τυχαίνει να αναφερθεί στη σχέση του, αλλά δεν το δείχνω ή το καλύπτω με χιούμορ.

Εγώ μέσα μου ελπίζω. Πιστεύω ότι υπάρχει κάποιος λόγος που επιδιώκει αυτήν την επαφή. Οι φίλες μου από την άλλη διαφωνούν. Εσείς τι πιστεύετε; Θέλει απλά να είμαστε φίλοι; Είναι πολύ τρυφερός μαζί μου και γλυκός, αλλά έχει ακόμα σχέση.

Οι φίλες μου με πιέζουν να συνεχίσω τη ζωή μου και να απομακρυνθώ γιατί έχω εγκλωβιστεί σε μια ιστορία που δεν θα έχει καλή κατάληξη. Εγώ πιστεύω ότι τίποτα δεν αποκλείεται…

Δήμητρα

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;
Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr