Site icon TLIFE

Δήμητρα: “Όσο καιρό εγώ έλειπα στο εξωτερικό, αυτός είχε σχέση επίσημα με την πρώην του.”

Γεια σας!

Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας αυτό που με προβληματίζει το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Είμαι 26 χρόνων και πριν δύο χρόνια γνώρισα κάποιον που είναι τέσσερα χρόνια μεγαλύτερός μου. Εγώ τότε έμενα στο εξωτερικό λόγω σπουδών και ερχόμουν στην Αθήνα Χριστούγεννα, Πάσχα και καλοκαίρι. Τον γνώρισα όταν είχα έρθει για τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Από την πρώτη στιγμή με φλέρταρε πολύ έντονα και τελικά αποφασίσαμε να είμαστε μαζί έστω και από απόσταση, μέχρι να επιστρέψω μόνιμα στην Ελλάδα. Μιλούσαμε συνέχεια όσο έλειπα στο εξωτερικό, αυτός ήταν πολύ θερμός και μάλιστα έκανε πολλά σχέδια για εμάς.

Λίγο πριν επιστρέψω το Πάσχα στην Ελλάδα αυτός εξαφανίστηκε χωρίς να πει μια δικαιολογία. Προσπάθησα να του μιλήσω, να επικοινωνήσω μαζί του, να μου πει τι του έκανα… αλλά αυτός δεν απαντούσε. Εγώ ανακάλυψα μέσω του facebook ότι ανέβαζε φωτογραφίες με μια πρώην του (ήταν 5 χρόνια μαζί).

Μετά από ένα μήνα επικοινώνησε αυτός μαζί μου και μου είπε ότι είχε ένα οικογενειακό πρόβλημα και για αυτό εξαφανίστηκε. Όταν του είπα για τις φωτογραφίες με έβγαζε τρελή και μου έλεγε ότι ήταν μόνο φίλοι. Εγώ δεν τον πίστεψα και του ζήτησα να χωρίσουμε. Από τη μέρα που χωρίσαμε, δεν με άφηνε σε ησυχία, μου έλεγε πως μόνο εμένα αγαπάει, πως είμαι η γυναίκα της ζωής του και πολλά άλλα.

Εγώ τον συγχώρεσα γιατί ήμουν ερωτευμένη μαζί του παρόλο που ένιωθα μέσα μου ότι κάτι δεν πάει καλά…

Τελικά όσο καιρό εγώ έλειπα στο εξωτερικό, αυτός είχε σχέση επίσημα με την πρώην του και ανέβαζε φωτογραφίες στο facebook μαζί της. Βεβαίως εμένα ποτέ δεν με είχε φίλη στο facebook. Όταν το ανακάλυψα ξανά του ζήτησα να μη με ξαναενοχλήσει. Αυτός συνέχισε να με βγάζει τρελή μέχρι που παραδέχτηκε ότι όντως έχει σχέση μαζί της γιατί αυτή επικοινώνησε μαζί του, θυμήθηκαν τα παλιά και λύγισε.

Μου ζήτησε συγγνώμη, μου είπε πως μόνο εμένα αγαπάει και ότι την άλλη κοπέλα δεν τη θέλει αλλά είναι μαζί της γιατί τον πιέζουν οι γονείς του. Μου είπε ότι θα χωρίσει και θα ρισκάρει τα πάντα για να είναι μαζί μου. Για να μην τα πολυλογώ μου είπε γύρω στις 10 φορές (σε διάστημα τριών μηνών) ότι χώρισε και ήταν όλες ψέματα.

Παραδέχτηκε με τα πολλά ότι δεν είχε χωρίσει με τη δικαιολογία ότι τελικά η άλλη κοπέλα έχει ψυχολογικά προβλήματα λόγω του θανάτου της μαμάς της πριν δύο χρόνια. Δεν μου το έλεγε τόσο καιρό γιατί όπως είπε ήταν προσωπικό θέμα της κοπέλας. Έτσι πίστευε πως αν της ζητούσε να χωρίσει, αυτή θα έκανε κακό στον εαυτό της.

Εδώ να τονίσω πως η κοπέλα δεν δείχνει σε καμία περίπτωση πως θα μπορούσε να κάνει κακό στον εαυτό της, το ίδιο πιστεύουν και κοινοί μας φίλοι που τη γνωρίζουν αρκετά χρόνια. Βεβαίως και εγώ δεν τον πίστεψα και του ζήτησα να μη μου ξαναμιλήσει.

Μετά από τρεις μήνες επικοινώνησε μαζί μου ξανά και μου είπε ότι χώρισε οριστικά, ότι θέλει μόνο εμένα και μου ζητάει μια ευκαιρία γιατί όπως λέει τη δικαιούται αφού άλλαξε πραγματικά!!! Μου είπε πως τόσο καιρό δεν περνούσε καλά με την άλλη κοπέλα και σκεφτόταν μόνο εμένα. Να τονίσω εδώ ότι ακόμη τα likes με την πρώην του δίνουν και παίρνουν…

Αυτός μου λέει πως δεν σημαίνουν κάτι τα likes και να μην κολλάω σε αυτά. Εγώ συνεχίζω να μην τον πιστεύω γιατί αν όντως η άλλη κοπέλα ήθελε να κάνει κακό στον εαυτό της (ειδικά μετά το χωρισμό) δεν θα έπρεπε να την προκαλεί και θα έπρεπε να την αφήσει να ξεπεράσει το χωρισμό.

Το πρόβλημα είναι ότι δεν με αφήνει σε ησυχία και συνέχεια μου λέει ότι με αγαπάει και δεν θα κάνει κάτι που θα με πληγώσει ξανά. Κάθε φορά που βάζω την τελεία, αυτός επιστρέφει επειδή ξέρει πως ακόμη (δυστυχώς) είμαι ερωτευμένη μαζί του.

Με παίρνει και κλαίει, μου αφιερώνει τραγούδια και πολλά άλλα. Ο άνθρωπος αυτός θεωρούσα πως ήταν ιδανικός για μένα αφού αυτό που με έκανε να τον ερωτευτώ στην αρχή ήταν ο χαρακτήρας και το ήθος του. Όποιος τον γνωρίσει δεν μπορεί να φανταστεί πως θα έκανε όλα αυτά. Ξέρω πολύ καλά πως ο άνθρωπος δεν αλλάζει αλλά κάθε φορά που επικοινωνεί μαζί μου και με διεκδικεί, εγώ χωρίς να το θέλω μέσα μου επηρεάζομαι.

Ξέρω πως ο άνθρωπος αυτός είναι ψεύτης και δεν θα αλλάξει ποτέ. Από την άλλη κάθε φορά με διεκδικεί με έναν τρόπο που με κάνει να λέω μπας και άλλαξε;
Ξέρω πως θα με πείτε χαζή και θα έχετε δίκιο. Για αυτό έστειλα και εδώ, γιατί θα ήθελα, από ανθρώπους που είναι εκτός της κατάστασης, να μου επιβεβαιώσουν την πραγματικότητα.

Σας ευχαριστώ και συγγνώμη που σας κούρασα.
Δήμητρα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr