Site icon TLIFE

Δήμητρα: “Πριν αρκετό καιρό έβγαινα με τον κολλητό του…”

Γεια σας κορίτσια!

Έχω κι εγώ ένα πρόβλημα που με ταλαιπωρεί και χρειάζομαι τη βοήθειά σας…

Εδώ και δύο μήνες βγαίνω με ένα αγόρι που μου αρέσει πολύ. Δεν έχει γίνει όμως ακόμα κάτι μεταξύ μας. Έχουμε πάει για φαγητό, για ποτό και στο τέλος λέμε “Καληνύχτα” και πηγαίνει ο καθένας σπίτι του.

Ένα βράδυ μόνο που με πήγε σπίτι μου φιληθήκαμε αλλά κι αυτό έμεινε εκεί. Δεν προχώρησε. Εκείνος το σταματάει.

Το πρόβλημα που υπάρχει είναι ένας φίλος του και συγκεκριμένα ο κολλητός του με τον οποίο πριν αρκετό καιρό έβγαινα. Υπήρξε ένα φλερτ, αλλά δεν είχαμε κάνει ποτέ σεξ. Ήταν μια ιστορία που δεν προχώρησε και το ξέρει.

Το θέμα του όμως είναι ο εγωισμός του. Το έχουμε συζητήσει αρκετά. Το έχει συζητήσει και με τον κολλητό του και ξέρει ότι από εκείνον δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Ο ίδιος έχει το πρόβλημα. Και μάλιστα όπως μου είπε χαρακτηριστικά, αυτό που τον ενοχλεί πολύ είναι το ότι θέλησα πρώτα τον φίλο του, δεν μπορεί να αντέξει ότι μου άρεσε πρώτα ο κολλητός του και όχι αυτός.

Δεν ξέρω πως να το χειριστώ. Το έχουμε συζητήσει, το έχουμε αναλύσει, αλλά παρόλα αυτά η ιστορία δεν προχωράει. Πια είμαι στη φάση που απομακρύνομαι. Μου στέλνει όμως μηνύματα. Κι εγώ δεν είμαι αδιάφορη. Μου αρέσει. Τον θέλω. Αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να τα βάλω με τα κολλήματα του καθενός.

Εσείς τι πιστεύετε; Αποφάσισα να την παρατήσω αυτήν την ιστορία, συμφωνείτε;

Δήμητρα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr