Site icon TLIFE

Δήμητρα: “Το κακό είναι ότι εκείνη τη στιγμή ήταν μαζί με την άλλη…”

ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕ ΚΑΙ ΕΠΑΙΞΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ

Φίλες μου, την Τετάρτη το βράδυ είχα βγει με τον ξάδερφό μου για καφέ και μετά από λίγη ώρα ήρθε στην παρέα μας ένας φίλος του.

Ήταν πολύ ωραίο παιδί, περνάγαμε ευχάριστα, ανταλλάξαμε τηλέφωνα και κατάλαβα ότι δεν με έβλεπε φιλικά.

Όταν γύρισα σπίτι μου, μου έστειλε μήνυμα κι άρχισε να μου λέει πόσο ωραίο χαμόγελο έχω, πόσο ωραία χείλη, ότι είμαι η ομορφότερη κοπέλα της πόλης και τέτοια.

Μετά μου πρότεινε να βγούμε για καφέ και να τα φτιάξουμε. Την Πέμπτη το μεσημέρι συναντηθήκαμε και το απόγευμα μου έστειλε ότι τα ξαναέφτιαξε με την πρώην του κι ότι πρέπει να σβήσω τον αριθμό του, να μην τον ξαναενοχλήσω και τέτοια.

Το πρόβλημα είναι ότι μου φέρθηκε σκάρτα κι εγώ δεν μπορώ να τον ξεχάσω με τίποτα. Χθες τον πήρα τηλέφωνο, του είπα ότι πρέπει να συναντηθούμε και να μου δώσει εξηγήσεις, αλλά εκείνος αρνήθηκε να μου δώσει και μου είπε να τον ξεχάσω.

Το κακό είναι ότι εκείνη τη στιγμή ήταν μαζί με την άλλη, η οποία δεν δίστασε να πάρει το τηλέφωνο και να μου πει ότι αν ξαναπάρω τηλέφωνο θα μου **********.

Αυτός της πήρε το τηλέφωνο, της είπε να το βουλώσει και μου το έκλεισε. Έπαθα ΣΟΚ!!!!

Πως το έκανα εγώ αυτό; Μπορώ να πω ότι αισθάνομαι λίγο ανώτερη και όχι κατίνα σαν κι αυτή και ελπίζω να έπεσε στα μάτια του.

Το πρόβλημά μου είναι ότι δεν μπορώ να τον ξεχάσω και τον θέλω για μένα. Όμως θέλω να το μετανιώσει για τον τρόπο που μου μίλησε και να μου ζητήσει να βρεθούμε και τέτοια.

Πως να τον ξεχάσω; Τι να κάνω σε περίπτωση που μου πει να βγούμε; Να τον εμπιστευθώ ή να πάψω να ασχολούμαι; Βοήθεια!!!!!!

Ξέχασα να πω ότι είμαι 18 κι αυτός 20.

Δήμητρα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr