Site icon TLIFE

Δημήτρης: “Όλο αυτό με έκανε να καταλάβω ότι την θέλω ακόμα και την σκέφτομαι συνέχεια”

Καλημέρα!

Με λένε Δημήτρη, είμαι 26 ετών και θα ήθελα κι εγώ μια συμβουλή πάνω στο θέμα μου…

Είχα μια σχέση τρία χρόνια, η οποία τελείωσε το 2012. Ήμουν φαντάρος εκείνη τη χρονιά και κατάλαβα μέσω του fb ότι παράλληλα με εμένα η κοπέλα μου είχε κάνει σχέση με κάποιον άλλον και του έστελνε αφιερώσεις κτλ.

Επιπλέον με είχε τελείως ξεχάσει. Δεν την ένοιαζε για μένα και μου έλεγε δικαιολογίες του τύπου: “Έχω όρεξη μόνο για τους φίλους μου”. Για να μην πολυλογώ, τη χώρισα, τσακωθήκαμε πολύ άσχημα, δεν ήθελε να την ενοχλώ κι έτσι πέρασε ο καιρός.

Πριν ένα χρόνο έκανα μια γνωριμία από απόσταση με μια κοπέλα τρία χρόνια μικρότερη. Περνάω υπέροχα. Είναι πολύ ευαίσθητη και τρυφερή, αλλά λόγω της απόστασης έχουμε βρεθεί μόνο μία φορά. Όμως μου αρέσει πολύ.

Το άσχημο είναι ότι εκεί που η πρώην μου δεν ήθελε να με ξέρει, ξαφνικά με πρόσθεσε ξανά στο fb, άρχισε να ρωτάει την αδερφή μου για μένα και έχουμε μια τυπική επαφή…!!!

Όλο αυτό μου τάραξε τα νερά και με έκανε να καταλάβω ότι την θέλω ακόμα και την σκέφτομαι συνέχεια. Θέλω να την προσεγγίσω ξανά να της ζητήσω να βρεθούμε αλλά δεν ξέρω αν είναι σωστό μετά από όσα μου έκανε και επιπλέον δεν θέλω να πληγώσω και την άλλη κοπέλα, με την οποία μιλάμε καθημερινά.

Θα ήθελα να μου πείτε την άποψη σας: Γιατί ξαναγύρισε μετά από τόσο καιρό; Θέλει επανασύνδεση; Πως να το μάθω; Να την προσεγγίζω ή να διατηρήσω αυτό που ήδη έχω κι ας είναι από απόσταση;

Δημήτρης

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr