Site icon TLIFE

Δομινίκη: “Πριν γράψω την ιστορία μου θα ήθελα να πω πως ξέρω ότι θα φανώ πολύ κατίνα…”

Καλησπέρα σε όλες.
Πριν γράψω την ιστορία μου, θα ήθελα να πω πως ξέρω ότι θα φανώ πολύ κατίνα και παραδέχομαι πως είμαι…

Με τον άντρα μου είμαστε 3,5 χρόνια μαζί και τον περασμένο Ιούνιο γεννήθηκε ο γιος μας. Όταν γνώρισα τον άντρα μου, εκείνος είχε βγει από μια σχέση έξι χρόνων. Όταν αρχίσαμε να βγαίνουμε μου εξήγησε πως έχει η κατάσταση και μου ξεκαθάρισε πως δεν ήθελε να μπει σε σχέση, απλά μόνο να περάσει καλά.

Επειδή μου άρεσε πάρα πολύ συμφώνησα, αν και ήξερα πως την περίοδο που βρισκόμασταν απλά και μόνο για το σεξ έβγαινε και με άλλα κορίτσια. Έλα, όμως, που τον είχα ερωτευτεί κι όσο περνούσε ο καιρός το πράγμα γίνονταν ολοένα και πιο δύσκολο!

Του εξομολογήθηκα αυτό που ένιωθα κι εκείνος μου είπε πως μου είχε ξεκαθαρίσει από την αρχή τι θέλει. Μου είπε μάλιστα πως για να ξεκολλήσω από εκείνον θα ήταν καλύτερο να ξεκόψουμε. Έτσι κι έγινε, μόνο που μετά από αυτό εκείνος ήταν που μου έστελνε “τι κάνω” και ήθελε να μάθει τα νέα μου. Λίγο καιρό μετά μου έστειλε πως ήθελε να μιλήσουμε… Για να μην πολυλογώ, μου ζήτησε να τα φτιάξουμε κι έτσι έγινε.

Το θέμα, όμως, είναι άλλο… Ζηλεύω αρρωστημένα την πρώην κοπέλα του. Όταν τα πρωτοφτιάξαμε μου είπε πως έχουν κρατήσει καλές -τυπικές- σχέσεις και μάλιστα τότε εκείνη του είχε στείλει για τα γενέθλιά του.

Κάθε φορά που την πετυχαίνουμε κάπου έξω, νευριάζω απίστευτα και μόνο που τη βλέπω να τον χαιρετάει. Κι ενώ με την εγκυμοσύνη και την γέννηση του μικρού είχα σταματήσει λίγο να το σκέφτομαι, πρόσφατα έγινε κάτι που… ξύπνησε ξανά την κατίνα μέσα μου.

Είχαμε πάει στον αρραβώνα ενός καλού φίλου κι εκεί έτυχε να είναι και η πρώην. Σε κάποια φάση ήρθε με το ποτό της να μας ευχηθεί για το μωρό και χάιδευε στο μπράτσο τον άντρα μου. Συγκρατούσα τα νεύρα μου για να μη γίνουμε ρεζίλι στον κόσμο. Εκτός αυτού, την έπιασα αρκετές φορές να κοιτάζει.

Έλεγα από μέσα μου πως ίσως είναι ιδέα μου, ίσως θα έπρεπε να ηρεμήσω λίγο και να μην ζηλεύω. Αλλά δεν είμαι τυφλή, παρατήρησα πολλές φορές να τον κοιτάζει.

Το είπα στον άντρα μου και τσακωθήκαμε. Δεν είναι η πρώτη φορά που τσακωνόμαστε για αυτό γιατί κι άλλες φορές του έχω εξηγήσει πως αισθάνομαι άσχημα με την πρώην του. Εκείνος μου λέει πως τον στενοχωρεί το ότι δεν του δείχνω εμπιστοσύνη και πως ήταν απόφασή του να τελειώσει η προηγούμενη σχέση του και πως όταν λέει τέλος το εννοεί.

Αυτά, βέβαια, είναι τα πολιτισμένα γιατί άλλες φορές μου λέει πως δεν πάω καλά και πως δεν περίμενε ποτέ να είμαι τόσο γυναικούλα. Ξέρω πως έχει δίκιο και ούτε εγώ το περίμενα. Μετά το περιστατικό στον αρραβώνα ψάχνω το κινητό του, το facebook, τα ρούχα του.

Προσπαθώ να σκεφτώ λογικά και λέω πως δεν υπάρχει λόγος να ζηλεύω από τη στιγμή μάλιστα που δεν μου έχει δώσει δικαίωμα. Αλλά, μερικές φορές δεν μπορώ να το ελέγξω. Σκέφτομαι πως ήταν τόσα χρόνια μαζί της, ότι τα έφτιαξαν όταν ήταν 19 άρα ήταν ο πρώτος του έρωτας… Τρέμω στην ιδέα ότι την σκέφτεται ακόμα. Επίσης, δεν μου αρέσει το ότι έχουν τόσο πολιτισμένες σχέσεις μετά το χωρισμό τους. Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να είσαι τόσα χρόνια με έναν άνθρωπο, να χωρίζεις και μετά μέλι-γάλα.

Δεν μπορώ να σκεφτώ καθαρά… Δεν ξέρω αν όντως είμαι υπερβολική ή αν είναι φυσιολογικό το ότι αισθάνομαι έτσι.

Δομινίκη

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr