Site icon TLIFE

Δώρα: “Ήμουν στο δωμάτιό του και είχε ξεχάσει το facebook ανοιχτό”

Καλησπέρα!

Θα ήθελα τη γνώμη σας ως γυναίκες σε ένα ζήτημα.

Γενικά δεν είμαι ζηλιάρα και έχω εμπιστοσύνη στο σύντροφό μου (όποιος και αν είναι αυτός). Εδώ και 2 μήνες όμως είμαι με ένα παιδί (μικρότερο από μένα 3 χρόνια) που είναι πολύ εμφανίσιμο και έχει μεγάλη πέραση στις γυναίκες. Το βλέπω δηλαδή πως τον κοιτάνε στο δρόμο.

Αυτός δηλώνει πολύ ερωτευμένος και δεν μου έχει δώσει δικαιώματα να το αμφισβητήσω. Μου φέρεται άψογα. Το θέμα είναι πως πριν δυο μέρες ήμουν στο δωμάτιό του και είχε ξεχάσει το facebook ανοιχτό. Κάποια στιγμή πήγε στο μπάνιο και μπήκα στον πειρασμό να το ελέγξω. Δεν το συνηθίζω αλλά κάτι με έπιασε. Πείτε το διαίσθηση.

Μπήκα στα μηνύματά του και είδα ότι είχε πολλές συνομιλίες με κορίτσια και μάλιστα στην κορυφή ένα “αδιάβαστο” από μία που του έγραφε: “θα κάνουμε τίποτα απόψε babe?” Αυτή δεν είναι φίλη του γιατί όλες τις φίλες του, μου τις έχει συστήσει. Δεν προλάβαινα να δω κάτι άλλο και όταν γύρισε απλά έκανα σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Είχα όμως αναστατωθεί. Όταν γύρισα στο σπίτι μου μπήκα να ψάξω το προφίλ της. Είναι κλειστό και δεν μπορώ να δω τίποτα.

Τι να κάνω σε αυτήν την περίπτωση; Να τον ρωτήσω ευθέως ποια είναι; Θα με περάσει για κατίνα και ζηλιάρα. Να το αγνοήσω όμως και τελείως δεν γίνεται.

Πείτε μου εσείς τι θα κάνατε.
Ευχαριστώ
Δώρα


ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr