Site icon TLIFE

Δώρα: “Το ότι τόσο γρήγορα βρήκε άλλη και έκανε σχέση μαζί της πραγματικά με γκρέμισε.”

Γεια σας!

Ονομάζομαι Δώρα και είμαι 25 ετών. Είχα μια σχέση τρία χρόνια και χωρίσαμε πριν πέντε μήνες. Δεν τα πηγαίναμε καλά μεταξύ μας. Υπήρχαν πολλές εντάσεις, πολλές φασαρίες και γενικότερα δεν επικοινωνούσαμε καθόλου. Με το παραμικρό τσακωνόμασταν.

Ήμουν όμως πολύ ερωτευμένη μαζί του και μου κόστισε πολύ αυτός ο χωρισμός. Είχαμε πολλά προβλήματα αλλά εγώ ήθελα να συνεχίσω την προσπάθεια. Πίστευα ότι με λίγες υποχωρήσεις και από την πλευρά του και από την πλευρά μου το πράγμα θα ηρεμούσε. Είχα ελπίδες…

Μια μέρα όμως που τσακωθήκαμε πολύ έντονα, χωρίσαμε και από τότε δεν ξαναμιλήσαμε. Όσες φορές τον πήρα τηλέφωνο δεν το σήκωνε και όσα μηνύματα κι αν του έστειλα δεν απάντησε ποτέ. Πάντα μετά από έναν καβγά χανόμασταν για μερικές μέρες αλλά μετά τα ξαναβρίσκαμε. Συνήθως έκανα εγώ το πρώτο βήμα.

Συνέχισα να προσπαθώ να επικοινωνήσω μαζί του για δυο μήνες περίπου, αλλά τίποτα. Έχουν περάσει πέντε μήνες. Τον πήρα τηλέφωνο πριν λίγες μέρες, το σήκωσε και μιλήσαμε. Μου είπε ότι έχει προχωρήσει και ότι έχει κάνει άλλη σχέση.

Ένιωσα να διαλύεται ο κόσμος μου. Μέσα μου είχα την ελπίδα ότι θα τα ξαναβρούμε. Πίστευα ότι ήμασταν πολύ ερωτευμένοι και -παρά τις δυσκολίες- δεμένοι μεταξύ μας κι ότι δεν θα μπορούσε τόσο εύκολα να πάει παρακάτω.

Το γεγονός ότι τόσο γρήγορα βρήκε άλλη και μάλιστα έκανε σχέση μαζί της πραγματικά με γκρέμισε. Δεν μπορώ να το αντιμετωπίσω. Είναι χάλια ψυχολογικά, συνεχώς κλαίω και δεν ξέρω τι να κάνω…

Ίσως με βοηθήσουν οι συμβουλές σας…

Ευχαριστώ πολύ,
Δώρα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr