“Δυστυχώς τα αγόρια δεν δείχνουν κανένα ενδιαφέρον για μένα.” Η Μαρία θέλει τη συμβουλή σου

Καλησπέρα!

Είμαι 17 και δεν είχα ποτέ σχέση. Ήμουν πάντα αυτή που άκουγε τα ερωτικά των φίλων της. Έδινε συμβουλές, παρηγορούσε κλπ. κλπ. Βαρέθηκα… βαρέθηκα… και ξαναβαρέθηκα!

Θέλω κι εγώ να έχω τις δικές μου ερωτικές ιστορίες, τα δικά μου προβλήματα, την ανάγκη για συμβουλές από μια φίλη, αλλά δυστυχώς τα αγόρια δεν δείχνουν κανένα ενδιαφέρον για μένα.

Είμαι εμφανίσιμη και αδύνατη όμως έχω την εντύπωση πως αδίκως οι άλλοι μου έχουν κολλήσει την ταμπέλα. Μάλλον είμαι απρόσιτη και βαρετή… Δεν ξέρω πως να εξηγήσω αυτήν την αδιαφορία…

Θέλω με τη νέα σχολική χρονιά να αλλάξει η κατάσταση. Θέλω να γνωρίσω ένα αγόρι, να φλερτάρω κι εγώ όπως οι περισσότερες κοπέλες αλλά δεν ξέρω τι να κάνω για αυτό.

Περιμένω τις συμβουλές σας…

Ευχαριστώ πολύ,
Μαρία

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. ΠΟΙΑ ΤΑΜΠΕΛΑ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΟΛΛΗΣΕΙ;;;;;;;;ΜΑΡΙΑ ΜΟΥ ΠΙΣΤΕΨΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΛΙΓΟ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΗ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΕΙΣΑΙ ΜΙΚΡΗ ΑΚΟΜΑ…..!!!!!ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ ΣΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΟΡΙΩΝ ΜΕ ΜΙΑ ΔΟΣΗ ΧΙΟΥΜΟΡ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΟΥ.!!!!!ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΣΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΕΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ.

  2. Νικολ να μην στεναχωριεσαι για αυτο θα γνωρισεις και εσυ ενα φιλικο προσωπο να προσεχεις ομως γιατι τα αγορια σε αυτην την ηλικια ειναι ζωηρα και ανηθικα μην αργοτερα σου φερθουν ασχημα,σε καταλαβενω ομυς γιατι περασα και εγω απο την ηλικια σου,εσυ μην το σκεφτεσαι αυτο και αχγωνεσαι, μην νομιζεις και αυτες που εχουν αγορι ειναι ευτυχισμενες 100% καταρχιν θα σου κανει ελεγχο που πας ασε που αυτος δεν θα σου δινει λογαριασμο θα βγενει με τους φιλους του και εσυ θα σκεφτεσαι τι κανει και που ειναι, δεν λες καλυτερα εχεις το κεφαλι σου ησυχο για αυτο να το βλεπεις και απο την καλη πλευρα εισαι ελευθερο πουλι,μην νομιζεις θα γνωρισεις και τον τελειο, προσεχε σε ζηλευουν αυτες βλεπουν εσυ δεν εχεις μπελα και σου λεει καλα ειναι αυτη οτι θελει κανει,,για αυτο προσεχε αν δεν εχει κανεις ταιρι δεν ειναι κακο γιατι ψαχνει ο καθενας κατι που να του αρεσει και οχι αρπα κολα ετσι να τις πεις αυτες εγω δεν ειμαι αρπα κολα

  3. Απάντηση στο:“Δυστυχώς τα αγόρια δεν δείχνουν κανένα ενδιαφέρον για μένα.” Η Μαρία θέλει τη συμβουλή σου

    Μαρία μου,
    Πρώτον δείξε υπομονή. Θέλω να πω ότι σίγουρα σε κάποιο αγόρι αρέσεις, απλά αυτή η ηλικία είναι λίγο περίεργη, μόλις έχουν αρχίσει ελάχιστα να ωριμάζουν τα αγόρια και δεν αντιλαμβάνονται τι τους γίνεται.
    Πίστεψε με στη θέση σου είναι πολλά κορίτσια που δεν είχαν και δεν έχουνε εμπειρία σχέσης.
    Όχι μόνο επειδή μπορεί να ευθύνονταν εκείνα πχ γιατί δεν ήταν πολύ κοινωνικά, αλλά και γιατί απλά δεν έτυχε.
    Θα μπορούσες να είχες έναν οποιονδήποτε:
    το θέμα είναι :αξίζει να είσαι με κάποιον που δεν θα περνάς καλά και θα σε ταλαιπωρεί; Μόνο και μόνο για να είσαι σε μια σχέση;
    Μην ακούς μονίμως τισ φίλες να σου λένε, τι ωραία που περνάνε ή τα προβλήματά τους με τις δήθεν σοβαρές σχέσεις τους. Ποτέ δεν ξέρεις τι κρύβεται από πίσω.
    Σού λέω από πείρα λοιπόν, απλά να προσπαθείς να είσαι κοινωνική και να βρεις και άλλες ομάδες να ενταχθείς. Για παράδειγμα και το φροντηστήριο είναι μια ομάδα. Αλλιώς σε κάποιο σύλλογο για παράδειγμα.
    Στο κάτω κάτω δεν έχεις τελειώσει το σχολείο ακόμα, περίμενε και το πανεπιστήμιο, εκεί συναντάς πολύ κόσμο! Που σου ταιριάζει περισσότερο!!

    Αυτά λοιπόν και μην το βάζεις κάτω, να κοιτάς μπροστά!

    Ρία

  4. euxaristo gia tis mexri tora apantiseis ! k.mary i tampela p m exoun kollisei pisteuo einai > tis aprositis..to eixa grapsei alla mallon katalathos afairethike.Ontos den eimai poli koinoniki den exo megali parea omos distixos den mporo n apoktiso eukola.Ola ta mathimata ektos sxoleiou t disaskomai spiti opote stis parees tis megales pou vlepoume exo apo frontistiria na gelane kai n diaskedazoun ego den eimai mesa..

  5. mary kai egw san esena eimai!sxedon akrivws.k gw sto sxoleio h idia katastash ola idiaitera dyskola ekana parees klp.twra eimai panepistimio k sunexizei h idia katastash me prin.opote dn nomizw oti to panepistimio ine h lysh giati kai egw afto pisteua mallon pio poly afora ton xarakthra mas!

  6. mary kai egw san esena eimai!sxedon akrivws.k gw sto sxoleio h idia katastash ola idiaitera dyskola ekana parees klp.twra eimai panepistimio k sunexizei h idia katastash me prin.opote dn nomizw oti to panepistimio ine h lysh giati kai egw afto pisteua mallon pio poly afora ton xarakthra mas!

  7. Στην ηλικια που βρισκεσαι καλυτερα ειναι να ασχολεισαι με τα μαθηματα σου και οχι με το πως θα βρεις καποιο αγορι. Εισαι πολυ μικρη για να εχεις τετοιες ανησυχιες. Προτεραιοτητα των παιδιων στα 17 ειναι πως θα περασουν στο πανεπιστημιο! Αφου ενηλικιωθεις, η ζωη θα ειναι μπροστα σου να γνωρισεις αντρες και να φλερταρεις.

  8. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΛΕΩ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑΝ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΕΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΗ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΩ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΛΛΑ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ ΣΟΥ.

  9. η πειρα ειναι μια φλογα που φωτιζει μονο εκεινους που καιει.
    με τον καιρο θα μαθεις μονη σου τι πρεπει να κανεις αλλα να θυμασαι παντα οτι εχει σημασια μονο αν εισαι ο εαυτος σου.μην καταπιεστεις να αλλαξεις για κανενα.και οταν βρεις τον καταλληλο θα σε οδηγησει το ενστικτο.

  10. ΝΙΚΟΛ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ..ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΕΝΑ ΑΓΟΡΙ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ,ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΠΑΡΕΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΓΟΡΙΑ

  11. Είσαι μικρή ακόμα και αυτό που πρέπει να σκέφτεσαι είναι πως έχεις όλη τη ζωή μπροστά σου για να φλερτάρεις και να γνωρίσεις αγόρια.Αυτό να σκέφτεσαι.Το ότι δεν σε εχει προσεγγίσει κάποιος μπορεί να είναι τυχαίο,μπορει να φοβάται την απόρριψη ή μπορεί και εσυ να δείχνεις χωρίς να το καταλαβαίνεις απόμακρη.Επίσης μπορεί το γεγονός οτι δεν είχες μέχρι στιγμής σχέση να σε κάνει να νιώθεις πιεσμένη,να αγχώνεσαι και να μην έχεις αυτοπεποίθηση.Αύτο είναι που πρέπει να αλλάξεις.Τα αγόρια γοητεύονται με κοπέλες οι οποίες είναι άνετες,έχουν αυτοπεποίθηση και μπορούν να σταθούν.Σημαντικό Ρόλο βέβαια παίζει και η εξωτερική εμφανιση που απ ότι λες δεν εχεις προβλημα….Τέλος και εγω στα 17 μου δεν είχα αρκετές “κατακτήσεις” και το είχα πρόβλημα αλλα στην πορεία αποκτώντας αυτοπεποίθηση και θηλυκότητα αρχιζα να φλερτάρω και να κανω σχέσεις…

  12. Ax Μαράκι μου ζω ακριβώς την ίδια κατάσταση!Είμαι 15 και όλη τη μέρα συζητάω για άλλων προσωπικά!Αφού μου λένε πες μου τα νέα σου και λέω εεε δν έχω και τπτ οπότε 8έλωντας και μη συζητώ προσωπικά άλλων!Και αναρωτίεμαι το γιατι,Εντά3ει δν είναι και το σημαντικότερο πράγμα το 3ερω ότι η ζωή είναι μπροστά μας αλλά όταν όλες τα έχουν φτία3ει με κάποιον ακόμα και τα “μπάζα”που λέμε αναρωτίεσαι γτ όχι εγω καιι νόμιζεις ότι είσαι άσχημη και ψυχοπλακώνεσαι πιο πολύ!Τι άλλο να πω Μαρακι υπομονή και στις 2 μας :*

  13. egw palu pistebw oti den tous trabaei o xaraktira sou h kolhti mou briskotan sthn idia 8esh einai polu emafanishmh aplos ta agoria den thn plusiazane gt eitan kapos apotomh ka8hsame kai to sizhtisame kai ths edwsa shmboules na mhn einai toso apotomh gt kai ta agoria fobounte thn aporipsh geine ligo poio glukia..:)

  14. bre maraki ti glika pou ta grafeis mhn stenaiese egw mikro eimoun san kai sena akribos i kapos xeirotera me antimetopizan san asximopapo eno eimoun omorfh kopelitsa den eixa aytopepi8isi alli genia i dikia m oute maskara xerame ti einai egw oloklirosa sta 25……apo epilogh …kai saythn tn ilikia ekana sobari sxesh min anxonesai glikia m koita na xareis ta pio wraia xronia tis zoi s giati sn ta sxolika xronia den iparxi kalytero kai ola 8a er8oun stin ora tous kai sxeseis 8a kaneis k ta panta

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More