Ε.: “Γνώρισα έναν άντρα 52 ετών, χωρισμένο, με κόρη 24 ετών που ζει στο εξωτερικό”

Καλημέρα.
Εγώ θέλω να δηλώσω αυτό που μου συνέβη και όποιος καταλαβαίνει ας μου απαντήσει…

Γνώρισα σε μια παρέα έναν άντρα 52 ετών, ωραίο, πετυχημένο, χωρισμένο, με κόρη 24 ετών που ζει στο εξωτερικό και μου ζήτησε να βγούμε επίμονα. Βγήκα μαζί του και ξαναβγήκα για φαγητό, για μπάνιο, πάντοτε από δική του πρόκληση. Καθημερινό βραδινό τηλεφώνημα και οργάνωση τριημέρων…

Φρόντιζε για όλα αποκλειστικά εκείνος: που θα μείνουμε, ξενοδοχείο, εισητήρια και πάντοτε άψογος απέναντί μου, πραγματικός κύριος. Τι θέλω, πώς το θέλω, με φρόντιζε σαν βασίλισσα.

Το εκτιμούσα πολύ, αλλά δεν το πίεζα πολύ. Είχε το χώρο και το χρόνο του ο καθένας κι εγώ το χόμπυ μου, τους φίλους. Εγώ πολύ εκδηλωτική, αυτός πιο μαζεμένος στις εκδηλώσεις του λέγοντάς μου ότι έτσι είναι ο τύπος του, αλλά με διαβεβαίωνε συνεχώς ότι είναι μαζί μου γιατί με γουστάρει.

Όλα ωραία. Πήγαμε πάλι τριήμερα, σινεμά, να περνάει να με πάρει, να με φέρει… Γενικά άψογος σε όλα του.

Και πριν από λίγες μέρες μου λέει ότι η δουλειά του μετακομίζει στην Κύπρο και πρέπει να φύγει και δεν μπορούμε να συνεχίσουμε τη σχέση μας λόγω της απόστασης. Κεραυνός, γιατί νόμιζα ότι όλα είναι τέλεια.

Του είπα ότι θέλω να συνεχίσουμε και ότι θέλω να είμαι μαζί του. Έμαθα όμως ότι όλο αυτό είναι μια μούφα και ότι δεν πάει Κύπρο. Μια φίλη του από γυναικεία αλληλεγγύη μου αποκάλυψε ότι με γούσταρε ως γυναίκα αλλά ήθελε να με χωρίσει από τη δεύτερη εβδομάδα, αλλά δεν μπορούσε να το κάνει κι έτσι το συνέχιζε…

Έδειχνε να περνάει καλά. Μιλούσαμε, γελούσαμε, διασκεδάζαμε… Δεν είμαι τόσο χαζή να μην μπορώ να διακρίνω αν κάποιος βαριέται ή όχι. Δεν είχε αισθήματα για μένα, μόνο ενοχές. Αυτό είναι το σύνδρομο του κακού παιδιού;

Όταν του αποκάλυψα ότι το ξέρω, συνέχισε να λέει ψέματα. Τον έβρισα άγρια και μου είπε ότι φεύγει από την Ελλάδα, θα λείψει καιρό, θα αφοσιωθεί στη δουλειά του και μόνο, αλλά με εκτιμάει ως γυναίκα και μετά ότι δεν μου έταξε αγάπες και μεταξωτές κορδέλες και μου φέρθηκε με αξιοπρέπεια.

Όποιος κατάλαβε κάτι που εγώ δεν μπορώ -εκτός από το προφανές ότι είναι μ@#@κ@ς- ας μου πει. Θα χαρώ να μάθω.

Ε.

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Απο ποτε ο ορος τζεντλεμαν χαρακτηριζει εναν αντρα που μας κανει ολα τα εξοδα για τα ταξιδια μας???Τι θελω να πω..το οτι ειμαστε γυναικες δεν σημαινει οτι θα αφηνουμε τον συντροφο μας να πληρωνει για τα παντα για να περναμε καλα..Τον εβγαλες εσυ π[οτε για φαγητο?Το εκανες δωρο και εσυ ενα τριημερο, να κλεισεις εσυ εισητηρια και ξενοδοχεια??ή τον εβλεπες σαν τον μπαμπακα που φερνει δωρα στο κοριτσακι του?Γιατι μαλλον αυτος καπως ετσι το ειδε, οποτε δεν θα κατσει να χασει και αλλο χρονο, και να κανει και αλλα εξοδα..Προσωπικη μου γνωμη βεβαια, μπορει να κανω και λαθος..

  2. Είναι λίγο και από τα δύο. Αφενός όντως δε σου έταξε πράγματα που δεν τα έκανε και αφετέρου αν και 52 δεν ξεκαθάρισε την κατάσταση και έπεζε σα παιδάκι, μην αναφέρω και τα ψέματα που είπε, αλλά ποιος άντρας παραδέχεται ποτέ ότι είπε ψέματα?! ΚΑΝΕΝΑΣ. Τι να πεις, συμβαίνουν και αυτά. Κράτα τα θετικά (τριήμερα κλπ) και προχώρα παρακάτω, ασχολήθηκες πολύ αν και άξιζε μόνο το χρόνο που διέθετες για τα τριήμερα. Συνέχισε τα χόμπι σου και τις εξόδους με τους φίλους σου και όλα καλά.

  3. Συγγνώμη που θα στο πω ωμά αλλά φέρθηκες σαν συνοδός πολυτελείας…τι θα πει πλήρωνε για όλα? σε μια σχέση πρέπει να συμμετέχεις και εσύ ως γυναίκα στα έξοδα..προφανώς βαρέθηκε να πληρώνει και δεν του άρεσες και τόσο τελικά, κοινώς ξενέρωσε. Μα καλά τι ασχολείσαι ακόμα? δεν έχεις καθόλου αξιοπρέπεια? Παλιοχαρακτήρας ήταν που είπε ψέμματα αλλά και εσύ έδωσες διακιώματα.Κανονικά πρέπει να του δώσεις τα μισά λεφτά και να τον ξεγράψεις.

  4. Εχω την αισθηση οτι εισαι στην ηλικια της κορης του. Αλλα ασχετα απο αυτο, όντως μπορει να περνα κριση μεσης ηλικιας και συνεπως να συμπεριφερεται σαν ηλιθιος, αλλα απο την αλλη δεν ειχατε κανει και συμβολαιο. Δεξου λοιπον την αποφαση του και πηγαινε παρακατω. Επιπλεον ελεγξε αν μπορεις το θεμα με τη φιλη του που εσπευσε να σε ενημερωσει απο γυναικεια αλληλεγγυη οπως λες, γιατι μπορει να μην ήταν οπως νομιζεις και να προσπαθησε να σε παραπλανησει για τους δικους της λογους και σκοπους.

  5. Καταλαβαίνω όπως γράφεις ότι είσαι μικρή σε ηλικία.Πιστευω ότι δυο πράγματα συνέβησαν:1) Βαρέθηκε να πληρώνει τα πάντα ο ίδιος όποτε είπε να το τελειώσει έστω και με ψεμματα(το συνηθίζουν πολλοί άνθρωποι).2) Το έμαθε η κόρη του μέσω της φίλης ότι ξοδεύει πολλά και ως γνωστόν όταν οι κόρες αποφασίσουν πραγματικά να το τελειώσουν το καταφέρνουν τέλεια.Προχωρα παρακάτω.

  6. οχι δεν υπαρχει τιποτα αλλο να καταλαβεις! Ηθελε να περασει καλα με μια πιστιρικα για λιγο και σου χρυσωνε το χαπι για να του κατσεις με τα δωρα! γι αυτο και δεν ηταν πολυ εκδηλωτικος, για να μη κολλησεις και εχεις και απαιτησεις να συνεχισετε οπως εχεις τωρα εσυ που μας γραφεις εδω και αναρρωτιεσαι γιατι εφυγε! Αν και μεταξυ μας, δεν τον αγαπας τωρα το θειο ετσι δεν ειναι?? Απλα σου κακοφανηκε που σε χρησιμοποιησε και οταν του περασε (η βρηκε αλλη…) σου πεταξε και μια βλακεια για να το τελειωσετε. Προχωρα βρες κανενα ανθρωπο της προκοπης και μετα απο κανα διμηνο τρακαρε τον δηθεν τυχαια καπου κοντα στο σπιτι του και πες “Βλεπω οι δουλειες πανε πολυ καλα θειο!” και καντην!

  7. Εμένα μου φαίνεται οτι του έγινες φορτική απο κάποιο σημείο και έπειτα και αυτός φοβήθηκε μην εχετε παρατράγουδα…Αλλιώς γιατί να προφασιστεί φυγή στο εξωτερικό! Επίσης κατι μου λέει πως γενικά σου έλεγε διάφορα ψέμματα, δεν σε εκτιμούσε ιδιαίτερα σαν γυναίκα και απλά καλοπερνούσε και έκανε το κέφι του με μια πιτσιρίκα (είσαι κατω απο 20, ναί; ). Το ξέρω οτι θα σου λείψουν τα τριήμερα και τα ταξίδια αλλά οφείλεις να γνωρίζεις οτι τέτοιες ιστορίες έχουν αρχή και τέλος. Σταμάτα να τον κατηγορείς και πηγαινε παρακάτω.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More