Site icon TLIFE

Έφη: “Και ξαφνικά όλα άλλαξαν. Τον ενοχλούσε το ντύσιμό μου, η συμπεριφορά μου, τα κιλά μου.”

Όλα άρχισαν τόσο ρομαντικά και τόσο όμορφα. Ένιωθα ότι ζούσα σε ένα παραμύθι. Ήταν γλυκός, ευγενικός, μου έκανε δώρα, μου μιλούσε όμορφα. Και ξαφνικά όλα άλλαξαν. Τον ενοχλούσε το ντύσιμό μου, η συμπεριφορά μου, οι λέξεις που χρησιμοποιούσα, τα κιλά μου, το μακιγιάζ μου. Ήταν νευρικός και πολύ επικριτικός. Με έκανε να νιώθω χάλια, με καταπίεζε και όταν έβλεπε ότι έφτανα στα όριά μου μαλάκωνε, άλλαζε και γινόταν πάλι γλυκός και τρυφερός. Μου έστελνε λουλούδια, όμορφα μηνύματα, άρχιζε τα γλυκόλογα…

Ένα σκωτσέζικο ντους που κράτησε δύο χρόνια. Μια σχέση που με έκανε να χάσω τον εαυτό μου, την αυτοπεποίθησή μου, την ηρεμία μου. Κάποια στιγμή βρήκα τη δύναμη να χωρίσω και τώρα που πέρασαν τα χρόνια και κοιτάω πίσω χαίρομαι. Χαίρομαι που έφυγα από αυτόν τον άνθρωπο, λυπάμαι που σπατάλησα δύο χρόνια από τη ζωή μου άδικα.

Τώρα είμαι ευτυχισμένη. Ξαναβρήκα τον εαυτό μου, ένιωσα όμορφα, με αγάπησα ξανά και με τη βοήθεια του σημερινού μου συντρόφου στάθηκα ξανά στα πόδια μου χωρίς τα κουσούρια που άφησε πίσω της εκείνη η αρρωστημένη σχέση.

Μέσα μας βαθιά πιστεύω πως ξέρουμε που θα οδηγήσει η σχέση, αν πρέπει να φύγουμε ή να μείνουμε. Το θέμα είναι πόσο χρόνο είμαστε διατεθειμένες να σπαταλήσουμε από τη ζωή μας. Μην παγιδεύεστε σε καταστάσεις που γνωρίζετε ότι δεν οδηγούν πουθενά. Η αληθινή αγάπη δεν σε ταλαιπωρεί.

Έφη


ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr