Site icon TLIFE

“Eίδα το ιστορικό στο msn και ανακάλυψα ότι εδώ και ενάμιση μήνα η κολλητή μου, του την έπεφτε!”

Καλησπέρα!

Τις τελευταίες μέρες μου συμβαίνει κάτι πάρα πολύ άσχημο. Είχα μια φίλη, ένα χρόνο μικρότερή μου και ήμασταν κολλητές εδώ και πολλά χρόνια, από το γυμνάσιο (είμαι 21 χρόνων).

Έχω σχέση με ένα παιδί εδώ και ενάμιση χρόνο και η κολλητή μου φέτος ήρθε για σπουδές στην πόλη που είμαι κι εγώ.

Με το αγόρι μου, την κολλητή μου και με άλλα παιδιά της παρέας πηγαίνουμε για καφέ, για φαγητό, βόλτες.

Πριν λίγες μέρες πήγα στο σπίτι της κι ενώ την περίμενα να κάνει μπάνιο άνοιξα τον υπολογιστή για να περάσει η ώρα. Το πρόγραμμα msn στον υπολογιστή της, ανοίγει αυτόματα κι όταν άνοιξε ανακάλυψα κάτι που με έκανε να θέλω να τη χτυπήσω.

Η αγαπημένη μου κολλητή έστελνε στον δικό μου. Δεν φαντάζεστε πως ένιωσα όταν είδα στην οθόνη να γράφει τις ατάκες: “Έχεις όρεξη πάλι;” και την κολλητή μου να απαντάει “Για σένα, ναι.”

Έτρεμα! Ήθελα να κλάψω. Πήγα να δω το ιστορικό της στο msn και ανακάλυψα ότι εδώ και ενάμιση μήνα (από όταν μετακόμισε εδώ), του την έπεφτε.

Στα πρώτα μηνύματα, του είχε πει ότι της αρέσει κι ότι αν δεν τα είχε μαζί μου θα ήθελε να κάνουν κάτι. Αυτός της απαντούσε με ατάκες του στιλ: “Πας καλά;”. Της είχε πει μάλιστα ότι είμαι φίλη της κι ότι αυτό δεν έπρεπε να το κάνει και πρόσφατα μάλιστα την είχε απειλήσει ότι αν δεν σταματήσει θα μου το πει.

Στη συνέχεια, του την έπεφτε κανονικά. Του έλεγε να κάνουν κάτι κι ότι εγώ δεν θα το μάθω ποτέ. Στα περισσότερα από όσα του έστελνε δεν της απαντούσε.

Δεν της είπα τίποτα τότε κι έφυγα γεμάτη νεύρα από το σπίτι. Πήγα στο αγόρι μου. Του τα είπα όλα. Τον ρώτησα πότε περίμενε να μου πει αυτό που γινόταν και μου είπε ότι δεν ήξερε πως να αντιδράσει αφού ήμασταν τόσα χρόνια φίλες κι ότι αν το συνέχιζε κι άλλο η “κολλητή” μου θα μου το έλεγε.

Εγώ θεωρώ ότι έπρεπε ήδη να μου το έχει πει! Όσο για τη φίλη μου, με πήρε τηλέφωνο εκείνο το βράδυ και δεν της απάντησα. Δεν έκανα κάποια φασαρία, απλά από τότε έχω ξεκόψει. Δεν σηκώνω τηλέφωνα.

Αυτή ρωτάει για μένα, τι έχω πάθει. Έχει έρθει και στη σχολή μου, αλλά δεν θέλω να της μιλήσω καν. Δεν αξίζει ούτε μια λέξη να της πω.

Γιατί ένας άνθρωπος ξεπέφτει τόσο πολύ; Γιατί να το κάνει αυτό με τον δικό μου φίλο; Άλλοι άντρες δεν υπάρχουν; Βλέπω κάτι τέτοια και δεν μπορώ να εμπιστευθώ τους ανθρώπους!

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr