Site icon TLIFE

“Είμαι 22 χρόνων, παντρεύτηκα στα 19 με γάμο πολιτικό, αλλά χώρισα…”

Εγώ είμαι σχετικά μικρούλα. Είμαι 22 χρόνων, παντρεύτηκα στα 19 με γάμο πολιτικό, αλλά χώρισα και μετά από 1,5 χρόνο τα έφτιαξα με ένα παιδί (30 χρόνων), φίλος μεν του πρώην μου, αλλά ήμασταν κι εμείς φίλοι και μου στάθηκε.

Τώρα είμαστε δύο χρόνια μαζί. Δώσανε έναν λόγο οι οικογένειες μας. Σκέφτομαι να προχωρήσω σε αρραβώνα, αλλά το σκέφτομαι πολύ! Γιατί τώρα, στον δεύτερο χρόνο, έχω θέμα με τη μητέρα του. Δεν της αρέσει ο χαρακτήρας μου, όπως είπε στο αγόρι μου.

Με είπε εγωίστρια, αλλά αν είναι για να κάνουμε το επόμενο βήμα είπε θα είναι δίπλα του. Αλλά δεν μου μιλάει, ούτε μου φέρεται όπως παλιά. Δεν πηγαίνω συχνά στο σπίτι τους, ούτε στο μαγαζί.

Ήθελα να πω ότι η πεθερά μου με τον πεθερό μου είναι χωρισμένοι εδώ κι αρκετό καιρό, αλλά δουλεύουν μαζί. Δεν ξέρω τι να κάνω και πως να φερθώ. Δεν είμαι σίγουρη αν θέλω να συνεχίσω πιο σοβαρά ακόμη. Αλλά το αγόρι μου θέλει και μπορεί να υποστηρίζει εμένα. Μόλις όμως του λέω ότι δεν μου άρεσε αυτό που είπε η μαμά του προσπαθεί να μου πει ότι δεν το κατάλαβα καλά και το παρεξήγησα.

Τι να κάνω;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr