Site icon TLIFE

“Είμαι μόνη, μεγαλώνω το παιδί μας, αλλά θέλω να ερωτευθώ”. H Μαρίνα θέλει τη γνώμη σου

Fotolia

Καλησπέρα!!!

H δική μου ιστορία αρχίζει εδώ και ένα χρόνο από τη στιγμή που χώρισα.
Είμαι 22 ετών και υπήρξα για δύο χρόνια παντρεμένη -λόγω απρόσμενης εγκυμοσύνης και συνάμα τρελού έρωτα- με έναν άνθρωπο ο οποίος παρόλο που νόμιζα πως με αγαπάει, ένιωθε πολύ λιγότερα σε σχέση με εμένα.
Ο γάμος μας είχε την κατάληξη που έχουν οι περισσότεροι γάμοι σε αυτήν την ηλικία: τον χωρισμό. Είμαι μόνη λοιπόν εδώ και ενάμιση χρόνο περίπου και μεγαλώνω το παιδί μας, αλλά όπως είναι φυσικο έχω την ανάγκη να ερωτευθώ και να είμαι με κάποιον.
Συναντώ όμως πολλά προβλήματα. Ειλικρινά, δεν μπορώ να καταλάβω τη μανία όλων για τη νέα μόδα που ονομάζεται “ελεύθερη σχέση”. Έχω συναναστραφεί με διάφορους άντρες, αλλά όλοι επιδιώκουν το σεξ και όχι κάτι παραπάνω.
Εγώ πάντα ξεκαθαρίζω πως θέλω σχέση, αλλά δεν βρίσκω ανταπόκριση. Ίσως έχουν ενδοιασμούς για το θέμα του παιδιού και φοβούνται μήπως ψάχνω να το “φορτώσω” σε κάποιον. Ναι, το έχω ακούσει κι αυτό! Δεν είναι όμως έτσι. Έχω ανάγκη από στήριξη και συντροφικότητα και όχι από έναν υποψήφιο σύζυγο.
Το πιο άσχημο της όλης υπόθεσης είναι ότι είμαι ερωτευμένη με κάποιον εδώ και καιρό, στον οποίο βέβαια δεν έχω πει τίποτα. Ο ίδιος μου έχει δείξει ενδιαφέρον, αλλά όταν πήγε να γίνει κάτι παραπάνω μεταξύ μας, μου δήλωσε πως δεν θέλει σχέση σοβαρή.
Εγώ τι πρέπει να κάνω τώρα; Να του πω πως νιώθω ή θα γελοιοποιηθώ;
Από τη μία σκέφτομαι πως είμαι μόνο 22 κι ότι αξίζει να ρισκάρω και να περνάω καλά κι από την άλλη συνειδητοποιώ πως είμαι μάνα ενός παιδιού και δεν με παίρνει για πολλά.
Παλεύω ανάμεσα στη λογική και στο συναίσθημα και κανείς δεν μπορεί να με βοηθήσει πραγματικά.
Ίσως κάποια από εσάς μπορέσει….
Μαρίνα
Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr