Site icon TLIFE

Εκάβη: “Δεν έχω κανέναν άλλον άνθρωπο. Μόνο με αυτήν κάνω παρέα…”

Το δικό μου πρόβλημα δεν είναι ερωτικό. Τα τελευταία 7 χρόνια κάνω παρέα με μια κοπέλα που είχα γνωρίσει στο πανεπιστήμιο. Από την αρχή που γνωριστήκαμε δεθήκαμε και ταιριάξαμε αμέσως. Ήταν η καλύτερη φίλη που είχα ποτέ και τη θεωρώ από τα πιο σημαντικά άτομα στη ζωή μου.

Ποτέ μου δεν είχα πολλές φίλες, γιατί σαν άτομο δυσκολεύομαι να ταιριάξω με κάποιον. Είμαι κάπως μοναχική και κλειστή και δεν βρίσκω εύκολα κάποιον που να έχουμε κοινά και να επικοινωνούμε ουσιαστικά.

Με αυτήν όμως ανοίχτηκα αμέσως. Τόσα χρόνια που κάνουμε παρέα μου έχει σταθεί σε όλες μου τις δύσκολες στιγμές, ήταν κοντά μου όταν όλοι οι υπόλοιποι είχαν φύγει, με καταλάβαινε απόλυτα, νοιαζόταν για μένα. Αυτό που λένε “αδερφή ψυχή”, εγώ το βρήκα στο πρόσωπο της φίλης μου.

Περνάω υπέροχα μαζί της, σαν αδερφή μου τη νιώθω. Πριν λίγες μέρες ωστόσο, μου ανακοίνωσε ότι θα πάει να ζήσει στο εξωτερικό σε μερικούς μήνες. Η καρδιά μου διαλύθηκε… Σε όλη μου τη ζωή πάλευα να βρω μια καλή φίλη και τώρα που την έχω, αυτή μου φεύγει.

Δεν έχω κανέναν άλλον άνθρωπο. Μόνο με αυτήν κάνω παρέα, γιατί μου αρκεί ένας άνθρωπος όταν αυτός με καταλαβαίνει. Δεν έχω άλλες φίλες πέρα από αυτήν, ούτε σύντροφο έχω. Αλλά και σύντροφο να είχα, πάλι δεν θα μπορούσε να καλύψει το κενό της φίλης.

Θα νιώσω φοβερή μοναξιά στη ζωή μου έτσι και φύγει αλλά δεν μπορώ να κάνω και κάτι να το εμποδίσω αυτό. Πάντα ήθελε να φύγει στο εξωτερικό, πόσω μάλλον τώρα λόγω της οικονομικής κατάστασης της χώρας.

Τι μπορείτε να με συμβουλέψετε; Έχετε περάσει παρόμοιες καταστάσεις; Θα μπορέσω να είμαι ικανοποιημένη στη ζωή μου και χωρίς αυτήν;

Εκάβη

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr